Αστυνομικός κινδύνευσε να κτυπηθεί από βαν - Παραβίασε το κόκκινο

Αστυνομικός κινδύνευσε να κτυπηθεί από βαν - Παραβίασε το κόκκινο

Με ελέγχους προσπαθεί η Αστυνομία να προλάβει τα χειρότερα, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα, αυξήθηκαν τα θανατηφορα με μοτοσυκλέτες.

Κατά τη διάρκεια των τροχονομικών ελέγχων στη Λεμεσό και ενώ μέλος της Αστυνομίας μετέφερε μοτοσικλέτα με τροποποιήσεις στην τροχαία Λεμεσού, κινδύνευσε να κτυπηθεί από όχημα τύπου βαν, το οποίο παραβίασε κόκκινο φωτεινό σηματοδότη.

Ο οδηγός του οχήματος ανακόπηκε και σε τελικό έλεγχο αλκοόλης στον οποίο υπεβλήθη, η ένδειξη ήταν 115μg% αντί 22μg%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Κατηγορηματική διάψευση κάθε υπαινιγμού περί διαφθοράς εκπέμπει το Προεδρικό περιβάλλον του Νίκου Χριστοδουλίδη.Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, διαβεβαίωσε ότι ο Πρόεδρος ασκεί τα καθήκοντά του με απόλυτη εντιμότητα, τονίζοντας πως είναι βέβαιος ότι κατά την αποχώρησή του από το αξίωμα δεν θα υπάρξει καμία σκιά εις βάρος του.

BEST OF TOTHEMAONLINE