Δύτης κινδύνεψε σε κατάδυση στο «ΖΗΝΟΒΙΑ» - Στο νοσοκομείο με πνευμονικό οίδημα

Δύτης κινδύνεψε σε κατάδυση στο «ΖΗΝΟΒΙΑ» - Στο νοσοκομείο με πνευμονικό οίδημα

Δύτης κινδύνευσε στην επαρχία Λάρνακας, το πρωί της Τρίτης(05/07), με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης.

Σε ανακοίνωση του το ΚΣΕΔ Λάρνακας, έλαβε πληροφορία που αφορούσε δύτη σε κίνδυνο, ο οποίος είχε καταδυθεί στο ναυάγιο «ΖΗΝΟΒΙΑ» στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Λάρνακας.

Το Κέντρο ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Ειδικό Σχέδιο Έρευνας - Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», κινητοποιώντας σκάφος της Λιμενικής & Ναυτικής Αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του ΟΚΥΠΥ για παραλαβή του.

Ο δύτης ο οποίος υπέστη πνευμονικό οίδημα,  παραλήφθηκε από το ασθενοφόρο  και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.