Όλοι στο πλευρό του Πέτρου Δημητρίου - Έφτασαν στο νοσηλευτήριο Αναστασιάδης, Γιαννάκη, Χατζηπαντέλας, Αννίτα

Όλοι στο πλευρό του Πέτρου Δημητρίου - Έφτασαν στο νοσηλευτήριο Αναστασιάδης, Γιαννάκη, Χατζηπαντέλας, Αννίτα

Σε νοσηλευτήριο για εγχείρηση μετά από αιφνίδιο στηθαγχικό άλγος, μεταφέρθηκε το απόγευμα της Τρίτης 05 Ιουλίου ο Υφυπουργός παρά τω προέδρω, κ. Πέτρος Δημητρίου.

Στο νοσηλευτήριο που νοσηλεύεται, έφτασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας, η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Χριστίνα Γιαννάκη και η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, για να ενημερωθούν για τις εξελίξεις που αφορούν την κατάσταση της υγείας του.

Όπως σας ενημερώσαμε και προηγουμένως, ο κ. Δημητρίου μετά από αδιαθεσία που ένιωσε προσκομίστηκε εκτάκτως με ασθενοφόρο, σε νοσηλευτήριο της Λευκωσίας.

Μετά από τις εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε, έχει υποστεί αιφνίδιο στηθαγχικό άλγος και με βάση τα ευρήματα της αξονικής στεφανιογραφίας αποφασίστηκε η άμεση εισαγωγή του στο χειρουργείο, όπου αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε εγχείρηση.

Δείτε φωτογραφίες: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.