Έγκλημα στο Ηράκλειο: Χτύπησε μέχρι θανάτου τη μητέρα του

Έγκλημα στο Ηράκλειο: Χτύπησε μέχρι θανάτου τη μητέρα του

Συνελήφθη ο δράστης - Πληροφορίες ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Νέο έγκλημα συγκλονίζει την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου με δράστη έναν άνδρα που σκότωσε τη μητέρα του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα σε γειτονιά στο κέντρο του Ηρακλείου όταν ένας 42χρονος άνδρας πήρε ένα ξύλινο αντικείμενο και χτύπησε τη μητέρα του με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες όμως να μην μπορούν να προσφέρουν καμία απολύτως βοήθεια στην άτυχη γυναίκα.

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί που κλήθηκαν εντόπισαν και συνέλαβαν τον 42χρονο δράστη, ο οποίος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 42χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Πηγή: www.cretapost.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE