Έγκλημα στο Ηράκλειο: Χτύπησε μέχρι θανάτου τη μητέρα του

Έγκλημα στο Ηράκλειο: Χτύπησε μέχρι θανάτου τη μητέρα του

Συνελήφθη ο δράστης - Πληροφορίες ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Νέο έγκλημα συγκλονίζει την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου με δράστη έναν άνδρα που σκότωσε τη μητέρα του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα σε γειτονιά στο κέντρο του Ηρακλείου όταν ένας 42χρονος άνδρας πήρε ένα ξύλινο αντικείμενο και χτύπησε τη μητέρα του με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες όμως να μην μπορούν να προσφέρουν καμία απολύτως βοήθεια στην άτυχη γυναίκα.

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί που κλήθηκαν εντόπισαν και συνέλαβαν τον 42χρονο δράστη, ο οποίος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 42χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Πηγή: www.cretapost.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE