ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προεδρικές 2023: Ο Σύνδεσμος Δημοκρατικών Αντιστασιακών στηρίζει υποψηφιότητα Α. Μαυρογιάννη

Προεδρικές 2023: Ο Σύνδεσμος Δημοκρατικών Αντιστασιακών στηρίζει υποψηφιότητα Α. Μαυρογιάννη

Τη στηριξή του προς τον Ανδρέα Μαυρογιάννη εξέφρασε ο Σύνδεσμος Δημοκρατικών Αντιστασιακών.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση του Συνδέσμου

Η στήριξη μας προς τον ανεξάρτητο υποψήφιο για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας Ανδρέα Μαυρογιάννη είναι στήριξη τιμής για τους συναγωνιστές μας που θυσιάστηκαν, είναι στήριξη χρέους προς τους νέους του τόπου μας, αναφέρει σε ανακοίνωση του, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Δημοκρατικών Αντιστασιακών, ο οποίος σε διευρυμένη συνεδρία του αποφάσισε να στηρίξει ομόφωνα την υποψηφιότητα Μαυρογιάννη.

Όπως σημειώνεται σε συνάντηση που είχαν με τον κ. Μαυρογιάννη, αυτός τους ανέλυσε τις θέσεις του σχετικά με τις προσπάθειες λύσης του Κυπριακού και την επανένωση του τόπου και του λαού μας και εξέφρασε το σεβασμό και την αναγνώριση του στους αγώνες των αντιστασιακών για προάσπιση της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας στον τόπο μας.

«Πιστεύουμε ότι η μοναδική υποψηφιότητα που έχει παρουσιαστεί ενώπιον του κυπριακού λαού χωρίς βαρίδια και σκιές, με ήθος, ειλικρίνεια, δημοκρατικές αρχές και τιμιότητα, που μπορεί να επαναφέρει τη χαμένη αξιοπιστία της χώρας μας διεθνώς και να δώσει πραγματική προοπτική λύσης του Κυπριακού στο πλαίσιο των ψηφισμάτων του ΟΗΕ, είναι η υποψηφιότητα του κ. Ανδρέα Μαυρογιάννη», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top