Αυξημένη κίνηση στο παράνομο αεροδρόμιο Τύμπου ενόψει μπαϊραμιού

Αυξημένη κίνηση στο παράνομο αεροδρόμιο Τύμπου ενόψει μπαϊραμιού

Αυξημένη θα είναι τις επόμενες ημέρες η κίνηση στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου ενόψει της Γιορτής των Θυσιών, που αρχίζει στις 10 Ιουλίου.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, σε διάστημα 10 ημερών ξεκινώντας από τις 8 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν 165 αφίξεων αεροσκαφών και 164 αναχωρήσεις, σε αυτό το νούμερο δεν περιλαμβάνονται οι ιδιωτικές πτήσεις. Σημειώνεται ότι οι διακοπές για το μπαϊράμι στην Τουρκία θα διαρκέσουν 10 συνολικά ημέρες.

Η μεγαλύτερη κυκλοφορία στο παράνομο αεροδρόμιο αναμένεται μεταξύ 8 και 12 Ιουλίου. Την ερχόμενη Κυριακή, 10 Ιουλίου θα προσγειωθούν 38 αεροπλάνα και θα αναχωρήσουν 35, συνολικά θα γίνουν 75 πτήσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE