Αποχώρησε από την κυβέρνηση Τζόνσον ο Υπ. Βόρειας Ιρλανδίας - Συνεχίζονται οι παραιτήσεις

Αποχώρησε από την κυβέρνηση Τζόνσον ο Υπ. Βόρειας Ιρλανδίας - Συνεχίζονται οι παραιτήσεις

Ο Υπουργός Βόρειας Ιρλανδίας Μπράντον Λιούις έγινε νωρίς το πρωί ο τέταρτος Υπουργός της Κυβέρνησης του Μπόρις Τζόνσον που υπέβαλε την παραίτησή του.

Όπως και πολλά άλλα μέλη της κυβέρνησης πριν από αυτόν, ο κ. Λιούις αναφέρει στην επιστολή παραίτησης προς τον κ. Τζόνσον ότι αποχωρεί «για να μη θυσιάσει την ακεραιότητά του» υπερασπιζόμενος την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Τον κ. Λιούις ακολούθησε λίγο μετά η Υφυπουργός Οικονομικών Χέλεν Γουάτλι, με τον συνολικό αριθμό των παραιτήσεων από το κυβερνητικό σχήμα να ανέρχονται πλέον σε 48.

Παρόλα αυτά, ο Μπόρις Τζόνσον ξεκαθάρισε στους Υπουργούς του που τού ζήτησαν να αποχωρήσει διότι έχει χάσει την εμπιστοσύνη της κοινοβουλευτικής ομάδας, ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE