Αποχώρησε από την κυβέρνηση Τζόνσον ο Υπ. Βόρειας Ιρλανδίας - Συνεχίζονται οι παραιτήσεις

Αποχώρησε από την κυβέρνηση Τζόνσον ο Υπ. Βόρειας Ιρλανδίας - Συνεχίζονται οι παραιτήσεις

Ο Υπουργός Βόρειας Ιρλανδίας Μπράντον Λιούις έγινε νωρίς το πρωί ο τέταρτος Υπουργός της Κυβέρνησης του Μπόρις Τζόνσον που υπέβαλε την παραίτησή του.

Όπως και πολλά άλλα μέλη της κυβέρνησης πριν από αυτόν, ο κ. Λιούις αναφέρει στην επιστολή παραίτησης προς τον κ. Τζόνσον ότι αποχωρεί «για να μη θυσιάσει την ακεραιότητά του» υπερασπιζόμενος την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Τον κ. Λιούις ακολούθησε λίγο μετά η Υφυπουργός Οικονομικών Χέλεν Γουάτλι, με τον συνολικό αριθμό των παραιτήσεων από το κυβερνητικό σχήμα να ανέρχονται πλέον σε 48.

Παρόλα αυτά, ο Μπόρις Τζόνσον ξεκαθάρισε στους Υπουργούς του που τού ζήτησαν να αποχωρήσει διότι έχει χάσει την εμπιστοσύνη της κοινοβουλευτικής ομάδας, ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Ελ Αλαμέιν αύριο ο Χριστοδουλίδης – Η συνάντηση που φέρνει στο ίδιο τραπέζι τρεις ηγέτες

Στο Ελ Αλαμέιν αύριο ο Χριστοδουλίδης – Η συνάντηση που φέρνει στο ίδιο τραπέζι τρεις ηγέτες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει αύριο το πρωί στο Ελ Αλαμέιν της Αιγύπτου, όπου θα συμμετάσχει στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου, με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου κ. Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου Σίσι.

BEST OF TOTHEMAONLINE