ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Βιντεοσκοπούσε τον ανήλικο υπάλληλο του σε σεξουαλικές πράξεις – Ήταν φίλος με τους γονείς του

Βιντεοσκοπούσε τον ανήλικο υπάλληλο του σε σεξουαλικές πράξεις – Ήταν φίλος με τους γονείς του

Ένοχος κρίθηκε από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, κατηγορούμενος για σεξουαλική κακοποίηση και σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών.

Πιο συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος σε έξι κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού, τρεις κατηγορίες σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιού, τρεις κατηγορίες παραγωγής υλικού παιδικής πορνογραφίας, τέσσερις κατηγορίες κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας και μία κατηγορία διανομής υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, ο ανήλικος παραπονούμενος εργάστηκε στην δουλειά του κατηγορούμενου για τρία περίπου χρόνια, καθώς διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τους γονείς του.

Αρχικά, όπως ακούστηκε και στο Δικαστήριο, οι σχέσεις τους ήταν καλές, ωστόσο στη συνέχεια ο κατηγορούμενος καταφέρνοντας να αποκτήσει φιλικές σχέσεις με τον ανήλικο, τον ανάγκασε πιέζοντας τον να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις με γυναίκες και τον κατέγραφε σε κινητό τηλέφωνο.

Παράλληλα με τα πιο πάνω, ο πατέρας του παραπονούμενου άνοιξε μαζί με τον κατηγορούμενο μια επιχείρηση, ωστόσο λίγους μήνες μετά αποφάσισαν να λύσουν τον συνεταιρισμό και έτσι ο κατηγορούμενος έπρεπε να καταβάλει ένα συμφωνημένο χρηματικό ποσό στον πατέρα του παραπονούμενου, ωστόσο του έδωσε τα μισά χρήματα, αναφέροντας του πως έχει στην κατοχή του βίντεο με σεξουαλικές πράξεις του γιου του. 

Στη συνέχεια η υπόθεση καταγγέλθηκε στις Αρχές, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε στο χώρο εργασίας του κατηγορούμενου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα τεκμήρια.

Κατασχέθηκε, επίσης, το κινητό τηλέφωνο του κατηγορούμενου στο οποίο ανευρέθηκαν πέντε βίντεο με παιδικό πορνογραφικό υλικό, στα οποία απεικονίζονταν παιδιά κάτω των 13 ετών.  Επίσης στον φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή που βρέθηκε στην επιχείρηση του κατηγορούμενου εντοπίστηκαν έξι αρχεία βίντεο με παιδικό πορνογραφικό υλικό. Στα πέντε εξ' αυτών απεικονίζονταν παιδιά με ηλικία κάτω των 13 ετών.

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για έκθεση των ελαφρυντικών του κατηγορούμενου και επιβολή ποινής στις 15.7.2022.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top