Πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση ΔΗΠΑ – ΔΗΣΥ - Θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης στο επίκεντρο

Πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση ΔΗΠΑ – ΔΗΣΥ - Θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης στο επίκεντρο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (7/7) η δεύτερη κατά σειρά συνάντηση των αντιπροσωπειών της ΔΗΠΑ – Συνεργασίας και του Δημοκρατικού Συναγερμού, σε συνέχεια της συνάντησης των δύο πλευρών την 24η Ιουνίου 2022, όπου είχαν συζητηθεί διεξοδικά το Κυπριακό, ενεργειακά και γεωστρατηγικά θέματα, αλλά και η Άμυνα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η σημερινή γόνιμη και εποικοδομητική συνάντηση αναλώθηκε αποκλειστικά σε θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης, με τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και τον Πρόεδρο της ΔΗΠΑ – Συνεργασίας, κ. Μάριο Καρογιάν, να αναπτύσσουν τις θέσεις τους σε πληθώρα θεμάτων, δίνοντας έμφαση στα κεφάλαια της οικονομίας, των εργασιακών σχέσεων, του τραπεζικού συστήματος της χώρας, της μετανάστευσης, της υπογεννητικότητας και άλλων.

Να υπενθυμίσουμε πως, στη πρώτη συνάντηση που είχαν ΔΗΠΑ και ΔΗΣΥ, συζήτησαν κυρίως για το Κυπριακό, ενεργειακά και γεωστρατηγικά ζητήματα αλλά και η Άμυνα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE