Πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση ΔΗΠΑ – ΔΗΣΥ - Θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης στο επίκεντρο

Πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση ΔΗΠΑ – ΔΗΣΥ - Θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης στο επίκεντρο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (7/7) η δεύτερη κατά σειρά συνάντηση των αντιπροσωπειών της ΔΗΠΑ – Συνεργασίας και του Δημοκρατικού Συναγερμού, σε συνέχεια της συνάντησης των δύο πλευρών την 24η Ιουνίου 2022, όπου είχαν συζητηθεί διεξοδικά το Κυπριακό, ενεργειακά και γεωστρατηγικά θέματα, αλλά και η Άμυνα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η σημερινή γόνιμη και εποικοδομητική συνάντηση αναλώθηκε αποκλειστικά σε θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης, με τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και τον Πρόεδρο της ΔΗΠΑ – Συνεργασίας, κ. Μάριο Καρογιάν, να αναπτύσσουν τις θέσεις τους σε πληθώρα θεμάτων, δίνοντας έμφαση στα κεφάλαια της οικονομίας, των εργασιακών σχέσεων, του τραπεζικού συστήματος της χώρας, της μετανάστευσης, της υπογεννητικότητας και άλλων.

Να υπενθυμίσουμε πως, στη πρώτη συνάντηση που είχαν ΔΗΠΑ και ΔΗΣΥ, συζήτησαν κυρίως για το Κυπριακό, ενεργειακά και γεωστρατηγικά ζητήματα αλλά και η Άμυνα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE