Πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση ΔΗΠΑ – ΔΗΣΥ - Θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης στο επίκεντρο

Πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση ΔΗΠΑ – ΔΗΣΥ - Θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης στο επίκεντρο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (7/7) η δεύτερη κατά σειρά συνάντηση των αντιπροσωπειών της ΔΗΠΑ – Συνεργασίας και του Δημοκρατικού Συναγερμού, σε συνέχεια της συνάντησης των δύο πλευρών την 24η Ιουνίου 2022, όπου είχαν συζητηθεί διεξοδικά το Κυπριακό, ενεργειακά και γεωστρατηγικά θέματα, αλλά και η Άμυνα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η σημερινή γόνιμη και εποικοδομητική συνάντηση αναλώθηκε αποκλειστικά σε θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης, με τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και τον Πρόεδρο της ΔΗΠΑ – Συνεργασίας, κ. Μάριο Καρογιάν, να αναπτύσσουν τις θέσεις τους σε πληθώρα θεμάτων, δίνοντας έμφαση στα κεφάλαια της οικονομίας, των εργασιακών σχέσεων, του τραπεζικού συστήματος της χώρας, της μετανάστευσης, της υπογεννητικότητας και άλλων.

Να υπενθυμίσουμε πως, στη πρώτη συνάντηση που είχαν ΔΗΠΑ και ΔΗΣΥ, συζήτησαν κυρίως για το Κυπριακό, ενεργειακά και γεωστρατηγικά ζητήματα αλλά και η Άμυνα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής δεν αποτελεί απλώς μια προσωπική πολιτική επιτυχία. Η πρώτη μεγάλη κοινοβουλευτική αναμέτρηση μετά τις βουλευτικές εκλογές, λειτούργησε ως ένα άτυπο τεστ συμμαχιών, ισορροπιών και πολιτικών προθέσεων, αποκαλύπτοντας από πολύ νωρίς τις δυναμικές που διαμορφώνονται στο νέο πολιτικό σκηνικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE