Πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση ΔΗΠΑ – ΔΗΣΥ - Θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης στο επίκεντρο

Πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση ΔΗΠΑ – ΔΗΣΥ - Θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης στο επίκεντρο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (7/7) η δεύτερη κατά σειρά συνάντηση των αντιπροσωπειών της ΔΗΠΑ – Συνεργασίας και του Δημοκρατικού Συναγερμού, σε συνέχεια της συνάντησης των δύο πλευρών την 24η Ιουνίου 2022, όπου είχαν συζητηθεί διεξοδικά το Κυπριακό, ενεργειακά και γεωστρατηγικά θέματα, αλλά και η Άμυνα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η σημερινή γόνιμη και εποικοδομητική συνάντηση αναλώθηκε αποκλειστικά σε θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης, με τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και τον Πρόεδρο της ΔΗΠΑ – Συνεργασίας, κ. Μάριο Καρογιάν, να αναπτύσσουν τις θέσεις τους σε πληθώρα θεμάτων, δίνοντας έμφαση στα κεφάλαια της οικονομίας, των εργασιακών σχέσεων, του τραπεζικού συστήματος της χώρας, της μετανάστευσης, της υπογεννητικότητας και άλλων.

Να υπενθυμίσουμε πως, στη πρώτη συνάντηση που είχαν ΔΗΠΑ και ΔΗΣΥ, συζήτησαν κυρίως για το Κυπριακό, ενεργειακά και γεωστρατηγικά ζητήματα αλλά και η Άμυνα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE