Πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση ΔΗΠΑ – ΔΗΣΥ - Θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης στο επίκεντρο

Πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση ΔΗΠΑ – ΔΗΣΥ - Θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης στο επίκεντρο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (7/7) η δεύτερη κατά σειρά συνάντηση των αντιπροσωπειών της ΔΗΠΑ – Συνεργασίας και του Δημοκρατικού Συναγερμού, σε συνέχεια της συνάντησης των δύο πλευρών την 24η Ιουνίου 2022, όπου είχαν συζητηθεί διεξοδικά το Κυπριακό, ενεργειακά και γεωστρατηγικά θέματα, αλλά και η Άμυνα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η σημερινή γόνιμη και εποικοδομητική συνάντηση αναλώθηκε αποκλειστικά σε θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης, με τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και τον Πρόεδρο της ΔΗΠΑ – Συνεργασίας, κ. Μάριο Καρογιάν, να αναπτύσσουν τις θέσεις τους σε πληθώρα θεμάτων, δίνοντας έμφαση στα κεφάλαια της οικονομίας, των εργασιακών σχέσεων, του τραπεζικού συστήματος της χώρας, της μετανάστευσης, της υπογεννητικότητας και άλλων.

Να υπενθυμίσουμε πως, στη πρώτη συνάντηση που είχαν ΔΗΠΑ και ΔΗΣΥ, συζήτησαν κυρίως για το Κυπριακό, ενεργειακά και γεωστρατηγικά ζητήματα αλλά και η Άμυνα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE