Σιζόπουλος: Η Κυβέρνηση να παρέμβει για διόρθωση των εκθέσεων του ΓΓ του ΟΗΕ

Σιζόπουλος: Η Κυβέρνηση να παρέμβει για διόρθωση των εκθέσεων του ΓΓ του ΟΗΕ

Η Κυβέρνηση οφείλει να προχωρήσει σε σημαντικές παρεμβάσεις για τη διόρθωση των εκθέσεων του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος.

Σύμφωνα με τον κ. Σιζόπουλο, αν και βρισκόμαστε στο στάδιο του προσχεδίου, που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιο είναι το τελικό κείμενο, είναι προφανές ότι σε πολλές περιπτώσεις οι ίσες αποστάσεις που τηρεί είναι αποστάσεις, οι οποίες ευνοούν ουσιαστικά το κατοχικό καθεστώς και την Τουρκία.

«Γι’ αυτό ακριβώς η Κυβέρνηση οφείλει να προχωρήσει σε σημαντικές παρεμβάσεις για τη διόρθωση των εκθέσεων», τονίζει, συμπληρώνοντας πως «όπως πολλές φορές έχουμε τονίσει μέχρι σήμερα, δεν είναι δυνατόν, τις εκθέσεις, τα ψηφίσματα και γενικά ό,τι έχει σχέση με το Κυπριακό στα Ηνωμένα Έθνη να τα ετοιμάζει ο βρετανικός παράγοντας, ένας παράγοντας, ο οποίος όχι απλά εμπλέκεται ως ενδιαφερόμενο μέρος στο Κυπριακό, αλλά είναι ο παράγοντας που ουσιαστικά ευθύνεται για τη δημιουργία του Κυπριακού».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η δραματική παρέμβαση Τραμπ τη νύχτα που «σώθηκε» η εκεχειρία: «Γύρνα πίσω τα αεροπλάνα» είπε στον Νετανιάχου - «Τους ρίξατε όλο σας το οπλοστάσιο»

Η δραματική παρέμβαση Τραμπ τη νύχτα που «σώθηκε» η εκεχειρία: «Γύρνα πίσω τα αεροπλάνα» είπε στον Νετανιάχου - «Τους ρίξατε όλο σας το οπλοστάσιο»

Τον δραματικό διάλογο ανάμεσα στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου έφερε απόψε στη δημοσιότητα μία από τις πιο αξιόπιστες δημοσιογραφικές πηγές του Ισραήλ, το Channel 13.

BEST OF TOTHEMAONLINE