ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πυροβολισμοί σε νυχτερινό κέντρο - Χειροπέδες σε δεύτερο νεαρό - Μπήκαν σε καυγά και εξαπέλυσαν απειλές για τη ζωή τους

Πυροβολισμοί σε νυχτερινό κέντρο - Χειροπέδες σε δεύτερο νεαρό - Μπήκαν σε καυγά και εξαπέλυσαν απειλές για τη ζωή τους

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης για απειλή, παράνομη κατοχή και μεταφορά πυροβόλου όπλου, παράνομη μεταφορά εκρηκτικών υλών και οπλοφορία προς διέγερση τρόμου, η Αστυνομία προχώρησε χθες Πέμπτη το απόγευμα στη σύλληψη και δεύτερου προσώπου.

Πρόκειται για νεαρό, ηλικίας 23 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Υπενθυμίζεται, ότι στο πλαίσιο διερεύνησης της υπό αναφοράς υπόθεσης, συνελήφθη και τελεί ήδη υπό οκταήμερη κράτηση (από τις 3/7) ακόμη ένας νεαρός, ηλικίας 21 ετών.

Η υπόθεση

Στη σύλληψη 21χρονου κατοίκου Πάφου, προχώρησε στις 3/7 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απειλών, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών και οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από υπεύθυνο υποδοχής νυχτερινού κέντρου στην Πάφο. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, γύρω στις 3π.μ. άγνωστα πρόσωπα καυγάδισαν εντός του νυχτερινού κέντρου όπου εργάζεται. Με την επέμβαση των φρουρών ασφαλείας του κέντρου, οι εμπλεκόμενοι εκδιώχθηκαν από το κέντρο. Κατά την έξοδο τους, ένας από τους εμπλεκόμενους φέρεται να πλησίασε τον παραπονούμενο και να εξέφρασε απειλές εναντίον της ζωή του.

Μετά την πάροδο μερικών λεπτών, γύρω στις 3.30π.μ., ενώ ο παραπονούμενος βρισκόταν στην είσοδο του νυχτερινού κέντρου, άκουσε τέσσερις πυροβολισμούς, οι οποίοι φαίνεται να προέρχονταν από αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση από το κέντρο. Μετά τη ρίψη των πυροβολισμών, το όχημα έφυγε από την περιοχή με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Στη σκηνή μετέβησαν άμεσα περίπολα της Αστυνομίας. Κατά τη διάρκεια των ερευνών υποδείχθηκε στους αστυνομικούς νεαρός άνδρας, που βρισκόταν έξω από το νυχτερινό κέντρο, ως το πρόσωπο που εξέφρασε απειλές εναντίον του παραπονούμενου.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 21χρονο κάτοικο Πάφου. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top