ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Βενζίνη με το…σταγονόμετρο – «Όσο ανεβαίνει η τιμή από εδώ τόσο περισσότεροι πάνε στα κατεχόμενα»

Βενζίνη με το…σταγονόμετρο – «Όσο ανεβαίνει η τιμή από εδώ τόσο περισσότεροι πάνε στα κατεχόμενα»

Πονοκέφαλος για την Κυπριακή κοινωνία είναι τα καύσιμα τους τελευταίους μήνες, αφού ο κόσμος δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει στις αυξήσεις που επιβλήθηκαν σε διάφορα προϊόντα.

Ο Εκπρόσωπος των Πρατηριούχων, Χριστόδουλος Χριστοδούλου μίλησε στον ALPHA, στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», αναφέροντας ότι με βάση της πείρας που έχει, προβλέπει μείωση στις τιμές των καυσίμων την επόμενη εβδομάδα.

«Δεν έχουμε μείωση των τιμών μέχρι αυτή τη στιγμή. Πρέπει να μιλήσετε με τις εταιρείες και όχι με τους πρατηριούχους. Από την πείρα και μόνο λογικά θα έχουμε μειώσεις την επόμενη εβδομάδα», είπε συγκεκριμένα.

«Η κίνηση στα πρατήρια είναι πολύ περιορισμένη, ο κόσμος δυσκολεύεται πάρα πολύ, τώρα θα είναι και οι διακοπές, κάνουν περικοπές μέχρι να πάνε διακοπές ειδικά στα καύσιμα», συμπλήρωσε.

Σύγκριση με την περσινή χρονιά  

«Παρατηρείται 30%  μείωση από πέρσι, που είχαμε και τον κορωνοϊό, όσο αφορά τη πώληση λίτρων καυσίμων», σημείωσε ο κύριος Χριστοδούλου.

«Δεν περιμέναμε να είναι τόσο μεγάλη η μείωση. Ο κόσμος έδειξε ότι έκοψε πολλά πράγματα όσο αφορά τις μετακινήσεις του. Έχουν πέσει αισθητά οι πωλήσεις των πρατηρίων», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, ο Εκπρόσωπος των Πρατηριούχων, αναφέρθηκε στα κατεχόμενα, επισημαίνοντας πως όσο περισσότερο ανεβαίνει η τιμή στη δική μας πλευρά της χώρας μας, τόσο περισσότερο ωθούνται οι πολίτες να πάνε να βάλουν βενζίνη από τα κατεχόμενα.

«Είναι και τα κατεχόμενα. Όσο ανεβαίνει η τιμή από εδώ τόσο περισσότεροι πάνε στα κατεχόμενα», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα:

Ελαφρά αύξηση παρουσιάζουν οι τιμές του αργού πετρελαίου την Παρασκευή

Πάντως, ελαφρά αύξηση παρουσιάζουν οι τιμές του αργού πετρελαίου την Παρασκευή, παραμένοντας πάνω από τα 100 δολάρια το βαρέλι, εν μέσω των ανησυχιών ότι η παγκόσμια οικονομία θα πληγεί από ύφεση η οποία θα περιορίσει την ζήτηση για «μαύρο χρυσό».

Η τιμή του αμερικανικού αργού σημειώνει αμελητέα αύξηση, στα 102,76 δολάρια το βαρέλι, την στιγμή που του πετρέλαιο Μπρεντ, Βόρειας Θάλασσας, ενισχυόταν κατά 0,47%, στα 105,15 δολάρια το βαρέλι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top