Πάνε έξω από το Προεδρικό - Εκδήλωση διαμαρτυρίας για την προστασία του Ακάμα

Πάνε έξω από το Προεδρικό - Εκδήλωση διαμαρτυρίας για την προστασία του Ακάμα

Εκδήλωση διαμαρτυρίας για την προστασία της Χερσονήσου Ακάμα, κάτω από το σύνθημα «Κάτω τα χέρια από τον Ακάμα», διοργανώνει την ερχόμενη Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022, στις 17:00, μπροστά από το Προεδρικό Μέγαρο, η Ομοσπονδία Περιβαλλοντικών Οργανώσεων Κύπρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η εκδήλωση διαμαρτυρίας, με αίτημα την προστασία της Χερσονήσου Ακάμα, «διοργανώνεται λόγω των έντονων παρασκηνιακών πιέσεων και απαράδεκτων πολιτικών παρεμβάσεων, οι οποίες παρατηρούνται τους τελευταίους δύο μήνες, με στόχο την έγκριση και δημοσίευση του Αναθεωρημένου Τοπικού Σχεδίου Ακάμα».

Η Ομοσπονδία Περιβαλλοντικών Οργανώσεων Κύπρου απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής σε όλες τις περιβαλλοντικές οργανώσεις, πολιτικά κόμματα και όλους τους οργανωμένους φορείς, καθώς και σε ολόκληρη την κυπριακή κοινωνία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διαμαρτυρίας, θα επιδοθούν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας οι θέσεις της Ομοσπονδίας Περιβαλλοντικών Οργανώσεων Κύπρου για την προστασία της Χερσονήσου Ακάμα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE