Ανακοινώθηκε η ημερομηνία τελετής για το διορισμό του Λιάτσου

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία τελετής για το διορισμό του Λιάτσου

Η τελετή διορισμού του νέου Προέδρου του Ανωτάτου Δικαστηρίου έγινε γνωστή μέσω δήλωσης τηςΑν. Κυβερνητικής Εκπροσώπου κας Νιόβης Παρισινού .

"Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχει το Σύνταγμα, αποφάσισε τον διορισμό του κ. Αντώνη Ρ. Λιάτσου ως Προέδρου του Ανωτάτου Δικαστηρίου από τις 15 Ιουλίου 2022.

Η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Προέδρου του Ανωτάτου Δικαστηρίου θα γίνει στο Προεδρικό Μέγαρο την Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 στις 9.30 πμ."

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Σε μια χρονική συγκυρία που η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται από γεωπολιτικές εντάσεις, ενεργειακή αβεβαιότητα και την πίεση του μεταναστευτικού, η Κύπρος καλείται να αναλάβει το 2026 τα ηνία της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. H Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία, λειτουργεί ως μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική πρόβα, πριν από την ανάληψη των ευθυνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE