Ανακοινώθηκε η ημερομηνία τελετής για το διορισμό του Λιάτσου

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία τελετής για το διορισμό του Λιάτσου

Η τελετή διορισμού του νέου Προέδρου του Ανωτάτου Δικαστηρίου έγινε γνωστή μέσω δήλωσης τηςΑν. Κυβερνητικής Εκπροσώπου κας Νιόβης Παρισινού .

"Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχει το Σύνταγμα, αποφάσισε τον διορισμό του κ. Αντώνη Ρ. Λιάτσου ως Προέδρου του Ανωτάτου Δικαστηρίου από τις 15 Ιουλίου 2022.

Η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Προέδρου του Ανωτάτου Δικαστηρίου θα γίνει στο Προεδρικό Μέγαρο την Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 στις 9.30 πμ."

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE