Καλπάζει ο κορωνοϊός διεθνώς - Ανοδική τάση στα εβδομαδιαία θετικά περιστατικά

Καλπάζει ο κορωνοϊός διεθνώς - Ανοδική τάση στα εβδομαδιαία θετικά περιστατικά

Ανοδική τάση παρουσιάζουν τα θετικά περιστατικά κορωνοϊού παγκοσμίως, καθώς τις τελευταίες επτά ημέρες καταγράφηκε συνολική αύξηση των κρουσμάτων κατά 8%, ενώ ο αριθμός των θανάτων για την ίδια περίοδο κατέγραψε μικρή πτώση κατά 2%.

Με βάση την καταμέτρηση της ιστοσελίδας Worldometers, τα ενεργά περιστατικά το πρωί του Σαββάτου ανέρχονταν στα 5,8 εκατ., ενώ παράλληλα από τη νόσο έχουν ανακάμψει 4,2 εκατ. ασθενείς.

Μεταξύ των χωρών με τη μεγαλύτερη αύξηση περιστατικών συμπεριλαμβάνεται το Ιράκ με 85% (+27.463), η Νότια Κορέα με 83% (+102.315), η Ιαπωνία με 77% (+214.917), το Περού με 76% (+32.889) η Νέα Ζηλανδία με 45% (+66.846), το Μεξικό με 35% (+150.617), η Ιταλία με 34% (+647.783) και η Γαλλία με 30% (+906.679).

Αντίστοιχα, σε επίπεδο καταγραφής θανάτων την τελευταία εβδομάδα ξεχωρίζει το Ισραήλ με αύξηση κατά 165% (98), η Ισπανία κατά 98% (619), η Ελλάδα κατά 79% (172) και η Γαλλία κατά 61% (432).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE