Εφημερεύοντα ιατρεία: Δέχτηκαν πάνω από 90 κλήσεις - 37 ραντεβού για προσωπικούς ιατρούς, 21 για παιδίατρους

Εφημερεύοντα ιατρεία: Δέχτηκαν πάνω από 90 κλήσεις - 37 ραντεβού για προσωπικούς ιατρούς, 21 για παιδίατρους

Ενενηντατρείς κλήσεις δέκτηκαν παγκύπρια τα εφημερεύοντα ιατρεία σήμερα, πρώτη μέρα λειτουργίας τους, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε το Υπουργείο Υγείας.

Επίσης διεκπαιρεώθηκαν 37 ραντεβού για προσωπικούς ιατρούς και 21 για παιδίατρους.

Ανά κέντρο στα Λατσιά έγιναν 33 κλήσεις, στη Λινόπετρα 8, στο ΓΝ Λεμεσού 6, στο Παλαιό Νοσοκομείο Λάρνακας 16, στο ΓΝ Λάρνακας 4, στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου 9 , στο ΓΝ Πάφου 17.

Στα Λατσιά διευθετήθηκαν 15 ραντεβού ΠΙ και 4 Παιδιάτρων, στη Λινόπετρα 4 ΠΙ και καθόλου για παιδίατρο, στο ΓΝ Λεμεσού κανένα ραντεβού για ΠΙ και 5 για παιδίατρους, στο Παλαιό Νοσοκομείο Λάρνακας 9 για ΠΙ και κανένα για παιδίατρο, στο ΓΝ Λάρνακας κάνενα για ΠΙ και 3 για παιδίατρο, στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου 5 για ΠΙ και 2 για παιδίατρο και στο ΓΝ Πάφου 4 για ΠΙ και 7 για παιδίατρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE