Έκαναν φύλο και φτερό το Πουρνάνα – Μεγάλη επιχείρηση Αστυνομίας με πάνω από 150 μέλη

Έκαναν φύλο και φτερό το Πουρνάνα – Μεγάλη επιχείρηση Αστυνομίας με πάνω από 150 μέλη

Αιφνιδιαστική έφοδο στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών «Πουρνάρα» έκανε η Αστυνομία σήμερα Κυριακή 10/7 τα ξημερώματα.

Πραγματοποιήθηκε μεγάλη επιχείρηση με πάνω από 150 μέλη της Δύναμης από διάφορα τμήματα όπως ΜΜΑΔ, ΥΚΑΝ, ΑΔΕ Λευκωσίας καθώς και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν εντοπίστηκε κάτι το επιλήψιμο. Η έφοδος έγινε μετά από πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών και κύκλωμα πορνείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο του διαρκούς συντονισμού Λευκωσίας και Αθήνας για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό από το σημείο που είχαν διακοπεί  στο Κραν Μοντανά, όπως επίσης και της διατήρησης της περιφερειακής σταθερότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE