Δέσποινα Βανδή: Aπολαμβάνει χαλαρές στιγμές στη Νέα Υόρκη - Tραγούδησε και αποθεώθηκε - Δείτε βίντεο

Δέσποινα Βανδή: Aπολαμβάνει χαλαρές στιγμές στη Νέα Υόρκη - Tραγούδησε  και αποθεώθηκε - Δείτε βίντεο

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στη Νέα Υόρκη και αποθεώθηκε από την ελληνική ομογένεια.

Η τραγουδίστρια, έχοντας ολοκληρώσει τα γυρίσματα του Chart Show για τη φετινή σεζόν έκανε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις.

Λίγο πριν αρχίσει η καλοκαιρινή της περιοδεία βρέθηκε στην πρωτεύουσα του κόσμου και το καταχάρηκε.

Μία αξέχαστη συναυλία έδωσε η Δέσποινα Βανδή στη Νέα Υόρκη, την τελευταία μέρα της Κληρικολαϊκής Συνέλευσης, το συνέδριο που μαζεύονται όλοι οι ιερείς από όλη την Αμερική και τους πιστούς.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αποθεώθηκε από την ομογένεια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πρέπει να ήταν η πρώτη φορά στην πολυετή καριέρα της, που τραγούδησε μπροστά σε τόσους ιερείς.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE