Θετικός στον κορωνοϊό ο Δήμαρχος Λεμεσού «Είμαι εμβολιασμένος με 3 εμβόλια»

Θετικός στον κορωνοϊό ο Δήμαρχος Λεμεσού «Είμαι εμβολιασμένος με 3 εμβόλια»

Διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης.

Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τονίζοντας πως είναι εμβολιασμένος τρεις φορές.

«Αγαπητοί φίλοι, Σας ενημερώνω ότι διαγνώστηκα θετικός στη νόσο Covid-19. Είμαι εμβολιασμένος με 3 εμβόλια και παρουσιάζω ήπια συμπτωματολογία. Εφαρμόζοντας τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας, τις επόμενες ημέρες θα παραμείνω σε περιορισμό και θα εργάζομαι από το σπίτι», αναφέρει στην ανάρτηση του.

Δείτε πιο κάτω την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

Σημαντικό οικονομικό ορόσημο για την Κύπρο αποτελεί, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, η αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Standard & Poor’s, από τη βαθμίδα «A-» στη βαθμίδα «A», με διατήρηση θετικής προοπτικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE