Τουρκοκυπριακά ΜΜΕ: Ο Ερντογάν δεν έρχεται στα κατεχόμενα στις 20 Ιουλίου

Τουρκοκυπριακά ΜΜΕ: Ο Ερντογάν δεν έρχεται στα κατεχόμενα στις 20 Ιουλίου

Δεν θα πραγματοποιηθεί φαίνεται τελικά η αναμενόμενη επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στα κατεχόμενα στις 20 Ιουλίου λόγω της «επίσκεψης – έκπληξη», όπως χαρακτηρίζεται, που θα πραγματοποιήσει στο Ιράν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Κίπρις Ποστασί, ο Τούρκος Πρόεδρος θα μεταβεί στην Τεχεράνη την Τρίτη, 19 Ιουλίου, για μονοήμερη επίσκεψη και δεν θεωρείται πιθανό ότι αυθημερόν ή την επόμενη ημέρα ο κ. Ερντογάν θα μεταβεί στα κατεχόμενα για τους εορτασμούς για την εισβολή.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Στόχος της παραγωγής και δημιουργίας του βίντεο φαίνεται να είναι να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ποινικός Ανακριτής Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμά του για τη γνωστή υπόθεση «videogate», τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα εξασφαλισθείσα μαρτυρία δεν προκύπτει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE