Τουρκοκυπριακά ΜΜΕ: Ο Ερντογάν δεν έρχεται στα κατεχόμενα στις 20 Ιουλίου

Τουρκοκυπριακά ΜΜΕ: Ο Ερντογάν δεν έρχεται στα κατεχόμενα στις 20 Ιουλίου

Δεν θα πραγματοποιηθεί φαίνεται τελικά η αναμενόμενη επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στα κατεχόμενα στις 20 Ιουλίου λόγω της «επίσκεψης – έκπληξη», όπως χαρακτηρίζεται, που θα πραγματοποιήσει στο Ιράν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Κίπρις Ποστασί, ο Τούρκος Πρόεδρος θα μεταβεί στην Τεχεράνη την Τρίτη, 19 Ιουλίου, για μονοήμερη επίσκεψη και δεν θεωρείται πιθανό ότι αυθημερόν ή την επόμενη ημέρα ο κ. Ερντογάν θα μεταβεί στα κατεχόμενα για τους εορτασμούς για την εισβολή.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE