Τουρκοκυπριακά ΜΜΕ: Ο Ερντογάν δεν έρχεται στα κατεχόμενα στις 20 Ιουλίου

Τουρκοκυπριακά ΜΜΕ: Ο Ερντογάν δεν έρχεται στα κατεχόμενα στις 20 Ιουλίου

Δεν θα πραγματοποιηθεί φαίνεται τελικά η αναμενόμενη επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στα κατεχόμενα στις 20 Ιουλίου λόγω της «επίσκεψης – έκπληξη», όπως χαρακτηρίζεται, που θα πραγματοποιήσει στο Ιράν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Κίπρις Ποστασί, ο Τούρκος Πρόεδρος θα μεταβεί στην Τεχεράνη την Τρίτη, 19 Ιουλίου, για μονοήμερη επίσκεψη και δεν θεωρείται πιθανό ότι αυθημερόν ή την επόμενη ημέρα ο κ. Ερντογάν θα μεταβεί στα κατεχόμενα για τους εορτασμούς για την εισβολή.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE