Ρεγγίνα Μακέδου: Ξανά στο νοσοκομείο μετά τη μεταμόσχευση

Ρεγγίνα Μακέδου: Ξανά στο νοσοκομείο μετά τη μεταμόσχευση

Η Ρεγγίνα Μακέδου αγωνίζεται και πάλι για την υγεία της, καθώς βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά τη μεταμόσχευση που έκανε.

Το κορίτσι με την περίσσια δύναμη, απείχε για κάποιες ημέρες από τα social media, με αποτέλεσμα κάποιοι από τους διαδικτυακούς της φίλους να ανησυχήσουν για την κατάσταση της υγείας της.

Σε μία νέα της ανάρτηση, Ρεγγίνα Μακέδου γνωστοποίησε πως βρίσκεται ξανά στο νοσοκομείο, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Παίρνω τόσα μηνύματα, τόση αγάπη όμως μου ήταν αδύνατο να απαντήσω! Ξέρετε ότι όταν θα μπορέσω θα σας τα πω όλα! Νοσηλεύομαι ξανά στο νοσοκομείο, όταν θα βγω θα σας τα εξηγήσω όλα αναλυτικά, σας ευχαριστώ για την αγάπη, τις ευχές και τις προσευχές όλα θέλουν τον χρόνο τους και εγώ το ίδιο», έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου.

Δείτε τη δημοσίευση:

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE