Ρεγγίνα Μακέδου: Ξανά στο νοσοκομείο μετά τη μεταμόσχευση

Ρεγγίνα Μακέδου: Ξανά στο νοσοκομείο μετά τη μεταμόσχευση

Η Ρεγγίνα Μακέδου αγωνίζεται και πάλι για την υγεία της, καθώς βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά τη μεταμόσχευση που έκανε.

Το κορίτσι με την περίσσια δύναμη, απείχε για κάποιες ημέρες από τα social media, με αποτέλεσμα κάποιοι από τους διαδικτυακούς της φίλους να ανησυχήσουν για την κατάσταση της υγείας της.

Σε μία νέα της ανάρτηση, Ρεγγίνα Μακέδου γνωστοποίησε πως βρίσκεται ξανά στο νοσοκομείο, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Παίρνω τόσα μηνύματα, τόση αγάπη όμως μου ήταν αδύνατο να απαντήσω! Ξέρετε ότι όταν θα μπορέσω θα σας τα πω όλα! Νοσηλεύομαι ξανά στο νοσοκομείο, όταν θα βγω θα σας τα εξηγήσω όλα αναλυτικά, σας ευχαριστώ για την αγάπη, τις ευχές και τις προσευχές όλα θέλουν τον χρόνο τους και εγώ το ίδιο», έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου.

Δείτε τη δημοσίευση:

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

Η ηγεσία της Νομικής Υπηρεσίας επέλεξε να ανοίξει τα χαρτιά της, εν μέσω του έντονου δημόσιου διαλόγου και του μεγάλου ενδιαφέροντος που περιβάλλει το υπό εξέλιξη πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE