Η Ρεγγίνα Μακέδου αγωνίζεται και πάλι για την υγεία της, καθώς βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά τη μεταμόσχευση που έκανε.
Το κορίτσι με την περίσσια δύναμη, απείχε για κάποιες ημέρες από τα social media, με αποτέλεσμα κάποιοι από τους διαδικτυακούς της φίλους να ανησυχήσουν για την κατάσταση της υγείας της.
Σε μία νέα της ανάρτηση, Ρεγγίνα Μακέδου γνωστοποίησε πως βρίσκεται ξανά στο νοσοκομείο, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.
«Παίρνω τόσα μηνύματα, τόση αγάπη όμως μου ήταν αδύνατο να απαντήσω! Ξέρετε ότι όταν θα μπορέσω θα σας τα πω όλα! Νοσηλεύομαι ξανά στο νοσοκομείο, όταν θα βγω θα σας τα εξηγήσω όλα αναλυτικά, σας ευχαριστώ για την αγάπη, τις ευχές και τις προσευχές όλα θέλουν τον χρόνο τους και εγώ το ίδιο», έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου.
Δείτε τη δημοσίευση:
Πηγή: protothema.gr
Ειδήσεις σήμερα:
Ακύρωση διαγωνισμού για το νέο κτίριο της Νομικής Υπηρεσίας – Η επίσημη ανακοίνωση του Υπ. Μεταφορών
Κασσελάκης: Τηρεί την δέσμευσή του και επισκέπτεται την Κύπρο - Πότε έρχεται
Επεισόδια στη Λεμεσό: Χειροπέδες σε 26χρονο - Συνδέθηκε επιστημονικά με φωτιά σε κουρείο
Qatargate: Ελεύθερος ο Παντσέρι - Ήταν σε κατ' οίκον περιορισμό
Θανατηφόρο στη Λεμεσό: «Μίλησε» η νεκροτομή επί της σορού της 65χρονης Γεωργίας - Τα ευρήματα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις