Ρεγγίνα Μακέδου: Ξανά στο νοσοκομείο μετά τη μεταμόσχευση

Ρεγγίνα Μακέδου: Ξανά στο νοσοκομείο μετά τη μεταμόσχευση

Η Ρεγγίνα Μακέδου αγωνίζεται και πάλι για την υγεία της, καθώς βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά τη μεταμόσχευση που έκανε.

Το κορίτσι με την περίσσια δύναμη, απείχε για κάποιες ημέρες από τα social media, με αποτέλεσμα κάποιοι από τους διαδικτυακούς της φίλους να ανησυχήσουν για την κατάσταση της υγείας της.

Σε μία νέα της ανάρτηση, Ρεγγίνα Μακέδου γνωστοποίησε πως βρίσκεται ξανά στο νοσοκομείο, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Παίρνω τόσα μηνύματα, τόση αγάπη όμως μου ήταν αδύνατο να απαντήσω! Ξέρετε ότι όταν θα μπορέσω θα σας τα πω όλα! Νοσηλεύομαι ξανά στο νοσοκομείο, όταν θα βγω θα σας τα εξηγήσω όλα αναλυτικά, σας ευχαριστώ για την αγάπη, τις ευχές και τις προσευχές όλα θέλουν τον χρόνο τους και εγώ το ίδιο», έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου.

Δείτε τη δημοσίευση:

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντήθηκε με Αμπάς ο ΠτΔ: «Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης, όχι των προβλημάτων»

Συναντήθηκε με Αμπάς ο ΠτΔ: «Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης, όχι των προβλημάτων»

Στον σημαντικό ανθρωπιστικό ρόλο που διαδραματίζει η Κυπριακή Δημοκρατία στην περιοχή αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρόεδρος της Παλαιστίνης κ. Μαχμούντ Αμπάς, κατά τη συνάντηση τους, στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο της επίσκεψης εργασίας που πραγματοποιεί ο Παλαιστίνιος Πρόεδρος στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE