ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Διπλή τραγωδία στην Πάφο: Συγκλονίζουν οι συνθήκες του θανατηφόρου - Η θεριστική μηχανή τους καταπλάκωσε και τους δύο

Διπλή τραγωδία στην Πάφο: Συγκλονίζουν οι συνθήκες του θανατηφόρου - Η θεριστική μηχανή τους καταπλάκωσε και τους δύο

Διπλή τραγωδία στο χωριό Στρουμπί της Πάφου.

Λίγο μετα τις 3 το απόγευμα θεριστική μηχανή καταπλάκωσε τον χειριστή της Νίκο Δημοσθένους 53 χρόνων από το χωριό Ίννια και τον 62χρονο Πανικο Ιωαννίδη από το χωριό Στρουμπί.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που συνέλεξε η αστυνομία και το τμήμα επιθεώρησης εργασίας ο χειριστής της μηχανής θέρισε χωράφι με σιτηρά που ανήκαν στον 62χρονο πυροσβέστη, που βρισκόταν σε προαφυπηρετικη άδεια.

Στην προσπάθεια του να εισέλθει στον κύριο δρόμο Στρουμπιού- Καθηκα φορτωμένος με τα σιτηρά που είχε θερίσει, το βαρύ αγροτικό μηχάνημα ανατράπηκε σε αγροτικό ανηφορικό δρόμο με αποτέλεσμα να καταπλακώσει τόσο τον χειριστή του όσο και τον ιδιοκτήτη του χωραφιού.

Είναι άγνωστο ακόμη εάν ο τελευταίος βρισκόταν πάνω στο όχημα ή έξω από αυτό. Ο 62χρονος εντοπίσθηκε νεκρός εκτός του οχήματος ενώ ο χειριστής της θεριστικής μηχανής βρέθηκε κάτω από την μηχανή και χρειάσθηκε να απεγκλωβισθεί από την πυροσβεστική υπηρεσία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top