Πούτιν: Όλοι οι Ουκρανοί πολίτες μπορούν πλέον να αποκτήσουν ρωσική υπηκοότητα

Πούτιν: Όλοι οι Ουκρανοί πολίτες μπορούν πλέον να αποκτήσουν ρωσική υπηκοότητα

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψε σήμερα διάταγμα που διευκολύνει την διαδικασία απόκτησης της ρωσικής υπηκοότητας για όλους τους Ουκρανούς πολίτες και το οποίο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης.

Προηγουμένως η απλούστευση της διαδικασίας απόκτησης της ρωσικής υπηκοότητας αφορούσε μόνο στους κατοίκους των αυτοανακηρυχθέντων αποσχισθέντων εδαφών της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ και της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουχάνσκ στην ανατολική Ουκρανία, τις οποίες η Ρωσία υποστηρίζει ότι «απελευθέρωσε» από τον έλεγχο του Κιέβου, καθώς επίσης και τις κατεχόμενες από την Ρωσία περιοχές της Χερσώνας και Ζαπορίζια, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο TASS.

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE