Απάτη ύψους 400 χιλ. ευρώ - Ξεγέλασε 65χρονη για ανακαίνιση του σπιτιού της - Υπό κράτηση 40χρονος

Απάτη ύψους 400 χιλ. ευρώ - Ξεγέλασε 65χρονη για ανακαίνιση του σπιτιού της - Υπό κράτηση 40χρονος

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας σε 40χρονο, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απάτης, εξασφάλισης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις, πλαστογραφίας, κ.λπ.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία στις 2/7/2022, ο 40χρονος φέρεται να απέσπασε από 65χρονη, μεταξύ των ετών 2019-2022, το χρηματικό ποσό των 411.000 ευρώ, αφού της παρουσίασε πλαστά έγγραφα που αφορούσαν ανακαίνιση της οικίας της.

Ο 40χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης στις 10/7/2022, ενώ χθες παρουσιάστηκε ενώπιον Δικαστηρίου.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο 70χρονος εργάτης Σάββας Ιωάννου, από την Πάφο, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, ενώ εκτελούσε εργασίες σήμανσης του δρόμου, μαζί με συναδέλφους του.

BEST OF TOTHEMAONLINE