Απάτη ύψους 400 χιλ. ευρώ - Ξεγέλασε 65χρονη για ανακαίνιση του σπιτιού της - Υπό κράτηση 40χρονος

Απάτη ύψους 400 χιλ. ευρώ - Ξεγέλασε 65χρονη για ανακαίνιση του σπιτιού της - Υπό κράτηση 40χρονος

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας σε 40χρονο, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απάτης, εξασφάλισης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις, πλαστογραφίας, κ.λπ.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία στις 2/7/2022, ο 40χρονος φέρεται να απέσπασε από 65χρονη, μεταξύ των ετών 2019-2022, το χρηματικό ποσό των 411.000 ευρώ, αφού της παρουσίασε πλαστά έγγραφα που αφορούσαν ανακαίνιση της οικίας της.

Ο 40χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης στις 10/7/2022, ενώ χθες παρουσιάστηκε ενώπιον Δικαστηρίου.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE