Δύο συλλήψεις από τις συμπλοκές στο Γέρι - Φωτογραφία από το σημείο

Δύο συλλήψεις από τις συμπλοκές στο Γέρι - Φωτογραφία από το σημείο

Δυο συλλήψεις προέκυψαν από συμπλοκές που σημειώθηκε στο Γέρι, το βράδυ της Τρίτης 13 Ιουλίου, με αποτέλεσμα να να πιάσει φωτιά ένα όχημα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δυο προσώπων, ενώ την ίδια ώρα αναζητούν και άλλους για την υπόθεση, ενώ στις συμπλοκές ενεπλάκησαν Ελληνοκύπριοι και Αλλοδαποί.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία αργά το βράδυ της Τρίτης, καθώς αρχικά σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ προσώπων, ενώ στην συνέχει ένα όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις αλλά και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για κατάσβεση της φωτιάς.

Δείτε φωτογραφία από το σημείο: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.