Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δύο συλλήψεις από τις συμπλοκές στο Γέρι - Φωτογραφία από το σημείο

Δύο συλλήψεις από τις συμπλοκές στο Γέρι - Φωτογραφία από το σημείο

Δυο συλλήψεις προέκυψαν από συμπλοκές που σημειώθηκε στο Γέρι, το βράδυ της Τρίτης 13 Ιουλίου, με αποτέλεσμα να να πιάσει φωτιά ένα όχημα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δυο προσώπων, ενώ την ίδια ώρα αναζητούν και άλλους για την υπόθεση, ενώ στις συμπλοκές ενεπλάκησαν Ελληνοκύπριοι και Αλλοδαποί.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία αργά το βράδυ της Τρίτης, καθώς αρχικά σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ προσώπων, ενώ στην συνέχει ένα όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις αλλά και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για κατάσβεση της φωτιάς.

Δείτε φωτογραφία από το σημείο: 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε αστυνομικό για κατοχή και χρήση ναρκωτικών - Τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Πτώμα στη Λεμεσό: Εντοπίστηκαν αθλητικά παπούτσια και παντελόνι στο σημείο - «Ξεσκονίζουν» φακέλους με ελλείποντα πρόσωπα

Θανατηφόρο στη Λάρνακα: «Μίλησε» η νεκροτομή της 75χρονης Μαρίας – Όσα κατέδειξε

Υπό κράτηση μέχρι τις 18/10 ο 20χρονος που έκλεψε τσάντα από αυτοκίνητο στο Παραλίμνι

Περιβαλλοντικό τέλος στα καύσιμα - Πότε θα επιβληθεί και ποιος ο σχεδιασμός για αντισταθμιστικά μέτρα



Στήριξη Κασσελάκη στις πρωτοβουλίες ΠτΔ για επανέναρξη των συνομιλιών – Υπέρ λύσης χωρίς στρατεύματα και εγγυήσεις

Στήριξη Κασσελάκη στις πρωτοβουλίες ΠτΔ για επανέναρξη των συνομιλιών – Υπέρ λύσης χωρίς στρατεύματα και εγγυήσεις

Θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στην Τουρκία ότι ενέργειες όπως στα Βαρώσια και στην Πύλα ή ενέργειες που αποσκοπούν σε προσπάθεια αναγνώρισης του ψευδοκράτους θα είναι εξαιρετικά αρνητικές για τον ελληνοτουρκικό διάλογο, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, μετά την συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο κ. Κασσελάκης υπογράμμισε ότι «αυτό που χρειαζόμαστε είναι όχι μονομερείς ενέργειες αλλά μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top