Θεσσαλονίκη: Όχημα έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείων - Τρεις τραυματίες

Θεσσαλονίκη: Όχημα έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείων - Τρεις τραυματίες

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη, με ένα όχημα να πέφτει πάνω σε στάση του ΟΑΣΘ και να τραυματίζει τρεις ανήλικους.

Όλα ξεκίνησαν με δύο ΙΧ που συγκρούστηκαν στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, στην περιοχή της Νικόπολης.

Από την πρόσκρουση, το ένα από τα δύο οχήματα έπεσε πάνω σε στάση του ΟΑΣΘ, όπου περίμενε κόσμος, μεταξύ των οποίων και παιδιά.

Και οι τρεις τραυματίες είναι ανήλικοι, σύμφωνα με το grtimes.gr.

Άμεσα, στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μετέφεραν τα παιδιά στο νοσοκομείο.

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.