Κινητά στις φυλακές: Συλλέγει πληροφορίες η Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων

Κινητά στις φυλακές: Συλλέγει πληροφορίες η Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων

Στη διαδικασία συλλογής πληροφοριών για το ζήτημα του συστήματος απενεργοποίησης κινητών τηλεφώνων στις Κεντρικές Φυλακές δηλώνει ότι βρίσκεται η Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Ειρήνη Λοϊζίδου Νικολαΐδου, σημειώνοντας παράλληλα ότι «θα τοποθετηθούμε μόλις έχουμε όλη την εικόνα».

Σε επικοινωνία που είχε με το ΚΥΠΕ, η κ. Λοϊζίδου ανέφερε ότι «παρακολουθούμε το θέμα».

«Είμαστε στη διαδικασία συλλογής πληροφοριών από τους εμπλεκόμενους και θα τοποθετηθούμε μόλις έχουμε όλη την εικόνα», πρόσθεσε.

Το ζήτημα έφερε στην επικαιρότητα δημοσίευμα της εφημερίδας ο «Φιλελεύθερος» το περασμένο Σάββατο.

Υπενθυμίζεται πως ο Υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος», και κληθείς να σχολιάσει το θέμα για το σύστημα απενεργοποίησης των κινητών τηλεφώνων, ανέφερε «ότι η Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία που είναι η αναθέτουσα Αρχή, έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει για να μπλοκάρονται όλα τα τηλέφωνα στις φυλακές».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από την Ολομέλεια του  Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - «Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη»

ΠτΔ από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - «Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη»

Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη, τόνισε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσιάζοντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE