Έβαλε στη τσέπη πάνω από 40 χιλιάδες ευρώ - Χειροπέδες σε 63χρονο

Έβαλε στη τσέπη πάνω από 40 χιλιάδες ευρώ - Χειροπέδες σε 63χρονο

Διάταγμα πενθήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε την Πέμπτη το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον 63χρονου υπαλλήλου περιπτέρου, ως ύποπτου για την κλοπή προϊόντων από την εταιρεία, συνολικής αξίας 40,925 ευρώ.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε τη Δευτέρα στην Αστυνομία, από διευθυντή εταιρείας διαχείρισης περιπτέρων στη Λεμεσό, σύμφωνα με τον οποίον, κατά τη διάρκεια ελέγχου διαπιστώθηκε ότι, μεταξύ 1ης Μαΐου 2022 και 10ης Ιουνίου 2022, κλάπηκαν, από διάφορα περίπτερα της εταιρείας, καπνικά και άλλα προϊόντα.

Από τη διερεύνηση της υπόθεσης εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 63χρονου, ο οποίος εργαζόταν ως ταμίας σε διάφορα περίπτερα της εταιρείας και εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο ύποπτος, ο οποίος αρνείται εμπλοκή, οδηγήθηκε το πρωί στο επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού, το οποίο διέταξε την κράτηση του για περίοδο πέντε ημερών, προς διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.