Πρόεδρος Αναστασιάδης για πραξικόπημα: «Οι σειρήνες μας θυμίζουν την τραγωδία της προδοτικής πράξης»

Πρόεδρος Αναστασιάδης για πραξικόπημα: «Οι σειρήνες μας θυμίζουν την τραγωδία της προδοτικής πράξης»

Στο καθιερωμένο μνημόσυνο των πεσόντων κατά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974, βρέθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης

«Ένα καθήκον το οποίο επιβάλλει την απόδοση τιμής σε όσους έδωσαν τη ζωή τους υπερασπιζόμενοι τη δημοκρατία ενάντια στην παρανομία και ένα δεύτερο καθήκον να ενθυμούμαστε ότι όσοι αντιστρατεύονται τη δημοκρατία οδηγούν τη χώρα στα έσχατα που μέχρι σήμερα αντιμετωπίζουμε και μιλώντας για έσχατα μιλώ και για εσχάτη προδοσία», δήλωσε.

Σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, αναφέρει «Οι σειρήνες που ήχησαν και σήμερα μάς θυμίζουν την τραγωδία της προδοτικής πράξης. Η μεγαλύτερη τιμή αποδίδεται σε αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για την προάσπιση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Χρέος μας να μην επιτρέψουμε ποτέ ξανά να υπάρξει διχόνοια στον τόπο μας.»

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE