Πρόεδρος Αναστασιάδης για πραξικόπημα: «Οι σειρήνες μας θυμίζουν την τραγωδία της προδοτικής πράξης»

Πρόεδρος Αναστασιάδης για πραξικόπημα: «Οι σειρήνες μας θυμίζουν την τραγωδία της προδοτικής πράξης»

Στο καθιερωμένο μνημόσυνο των πεσόντων κατά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974, βρέθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης

«Ένα καθήκον το οποίο επιβάλλει την απόδοση τιμής σε όσους έδωσαν τη ζωή τους υπερασπιζόμενοι τη δημοκρατία ενάντια στην παρανομία και ένα δεύτερο καθήκον να ενθυμούμαστε ότι όσοι αντιστρατεύονται τη δημοκρατία οδηγούν τη χώρα στα έσχατα που μέχρι σήμερα αντιμετωπίζουμε και μιλώντας για έσχατα μιλώ και για εσχάτη προδοσία», δήλωσε.

Σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, αναφέρει «Οι σειρήνες που ήχησαν και σήμερα μάς θυμίζουν την τραγωδία της προδοτικής πράξης. Η μεγαλύτερη τιμή αποδίδεται σε αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για την προάσπιση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Χρέος μας να μην επιτρέψουμε ποτέ ξανά να υπάρξει διχόνοια στον τόπο μας.»

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα μεταβεί στο Ισραήλ τη Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2025, για την πραγματοποίηση τόσο διμερούς επίσκεψης όσο και για τη συμμετοχή του στη 10η  Τριμερή Σύνοδο Κύπρου Ελλάδας Ισραήλ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE