Ένοχος από το Δικαστήριο για σωρεία αδικημάτων – Άκουσε την ποινή του

Ένοχος από το Δικαστήριο για σωρεία αδικημάτων – Άκουσε την ποινή του

Ένοχος κρίθηκε άνδρας, ο οποίος κατηγορείτο για ελεγχόμενο φάρμακο και ποσότητα κάνναβης που βρέθηκαν στην κατοχή του τον Φεβρουάριο του 2022 στην Επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσής, ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε με μεγάλες ποσότητες κάνναβης και σκληρών ναρκωτικών, συγκεκριμένα με κοκαΐνη αλλά και με ποσότητα εκρηκτικών υλών, με σκοπό να τα προμηθεύσει σε άλλο άτομο.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο, η σοβαρότητα των αδικημάτων της παράνομης κατοχής και μεταφοράς όπλων και πυρομαχικών έχει, επίσης, τονιστεί σε σωρεία αποφάσεων του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας επέβαλε στον κατηγορούμενο ποινές φυλάκισης για σωρεία αδικημάτων

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE