Ξανά στο νοσοκομείο η Ιωάννα Τούνη

Ξανά στο νοσοκομείο η Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη εδώ και κάποιες μέρες έχει ενημερώσει τους ακόλουθούς της, ότι δεν είναι πολύ καλά με την υγεία της. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε ένα story, όπου φαίνεται μόνο το χέρι της με έναν ορό.

Προς το παρόν η ίδια, δεν έχει γνωστοποιήσει τι ακριβώς συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας της και αν τελικά βρίσκεται στο νοσοκομείο ή όχι.

Νωρίτερα, ο σύντροφός της Δημήτρης Αλεξάνδρου, δημοσίευσε ένα παρόμοιο story στον δικό του λογαριασμό, στο οποίο έδειχνε να βρίσκεται στο σπίτι του και να έχει ορό στο χέρι του, αιτιολογώντας πως ήταν για τόνωση του οργανισμού.

Το μόνο σχόλιο που άφησε στο story της, η Ιωάννα Τούνη ήταν η φράση «Μπας και συνέλθω». Για την ώρα, οι ακόλουθοι περιμένουν τις επόμενες αναρτήσεις της instagrammer, όπου θα εξηγεί πού ακριβώς βρισκόταν και τι συνέβη.

Touni

Η Ιωάννα Τούνη είχε και κατά το παρελθόν αντιμετωπίσει προβλήματα με την υγεία της, καθώς είχε βρεθεί στο νοσοκομείο, γνωστοποιώντας την κατάστασή της. Πιο συγκεκριμένα, την προηγούμενη φορά η Ελληνίδα instagrammer είχε νοσηλευτεί λόγω υπερκόπωσης. 

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE