Νεκροί και οι οκτώ επιβάτες του Antonov - Η ανακοίνωση της εταιρείας

Νεκροί και οι οκτώ επιβάτες του Antonov - Η ανακοίνωση της εταιρείας

Όλα τα μέλη του πληρώματος του αεροσκάφους Antonov An-12 που συνετρίβη κοντά στην Καβάλα, το βράδυ του Σαββάτου, είναι νεκρά, δήλωσε αξιωματούχος της ουκρανικής εταιρείας μεταφορών Meridian στο Reuters.

«Φυσικά δεν επέζησαν από αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο αξιωματούχος που μίλησε τηλεφωνικά στο πρακτορείο, αρνούμενος όμως να σχολιάσει κάτι παραπάνω.

Στο σημείο της τραγωδίας βρέθηκε λίγο νωρίτερα και ο γενικός πρόξενος της Ουκρανίας στη Θεσσαλονίκη, Βαντίμ Σαμπλούκ.

Ο oυκρανός διπλωμάτης ενημέρωσε τις αρχές ότι όλοι οι νεκροί -οκτώ επιβάτες- είναι ουκρανικής καταγωγής.

Μάλιστα, παρακολούθησε τα πρώτα πλάνα από το drone που πετούν οι αρχές πάνω από την περιοχή, όπου οι πρώτες εικόνες δείχνουν τα συντρίμμια το αεροσκάφους και τη σορό ενός από τα μέλη του πληρώματος.

Σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Παγγαίου, Κώστας Τσάκαλος, τόνισε ότι οι έρευνες συνεχίζονται και δεν θα ολοκληρωθούν, αν πρωτίστως δεν διαπιστωθεί, ότι υπάρχει απόλυτη ασφάλεια για τα συνεργεία που θα επιχειρήσουν εντός της περιοχής.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE