Στο Προεδρικό οι αγροτικές οργανώσεις - Τα λένε με τον ΠτΔ για το χαλλούμι

Στο Προεδρικό οι αγροτικές οργανώσεις - Τα λένε με τον ΠτΔ για το χαλλούμι

Οι εξελίξεις που αφορούν το χαλλούμι θα τεθούν επί τάπητος σε σύσκεψη, σήμερα Δευτέρα, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου, Ανδρέα Ιωσήφ, "τη Δευτέρα, 18 Ιουλίου, στις 10.30πμ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα προεδρεύσει σύσκεψης με τις αγροτικές οργανώσεις, στην παρουσία του Υπουργού Γεωργίας.

"Στη σύσκεψη θα συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το χαλλούμι και η αύξηση του κόστους παραγωγής στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας συνεπεία της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, αλλά και της πανδημίας", σημείωσε ο κ. Ιωσήφ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE