Στο Προεδρικό οι αγροτικές οργανώσεις - Τα λένε με τον ΠτΔ για το χαλλούμι

Στο Προεδρικό οι αγροτικές οργανώσεις - Τα λένε με τον ΠτΔ για το χαλλούμι

Οι εξελίξεις που αφορούν το χαλλούμι θα τεθούν επί τάπητος σε σύσκεψη, σήμερα Δευτέρα, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου, Ανδρέα Ιωσήφ, "τη Δευτέρα, 18 Ιουλίου, στις 10.30πμ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα προεδρεύσει σύσκεψης με τις αγροτικές οργανώσεις, στην παρουσία του Υπουργού Γεωργίας.

"Στη σύσκεψη θα συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το χαλλούμι και η αύξηση του κόστους παραγωγής στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας συνεπεία της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, αλλά και της πανδημίας", σημείωσε ο κ. Ιωσήφ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

Στο τηλεοπτικό του Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώνεται και στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης για το 2026, υπογραμμίζοντας την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία, την πορεία της οικονομίας, τις μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα, την κοινωνική πολιτική, καθώς και τις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών με στόχο την επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE