Στο Προεδρικό οι αγροτικές οργανώσεις - Τα λένε με τον ΠτΔ για το χαλλούμι

Στο Προεδρικό οι αγροτικές οργανώσεις - Τα λένε με τον ΠτΔ για το χαλλούμι

Οι εξελίξεις που αφορούν το χαλλούμι θα τεθούν επί τάπητος σε σύσκεψη, σήμερα Δευτέρα, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου, Ανδρέα Ιωσήφ, "τη Δευτέρα, 18 Ιουλίου, στις 10.30πμ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα προεδρεύσει σύσκεψης με τις αγροτικές οργανώσεις, στην παρουσία του Υπουργού Γεωργίας.

"Στη σύσκεψη θα συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το χαλλούμι και η αύξηση του κόστους παραγωγής στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας συνεπεία της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, αλλά και της πανδημίας", σημείωσε ο κ. Ιωσήφ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.