Παρουσίασε η «Κυρία» τον κύριο χορηγό - «Δεν ήταν τυχαία η επιλογή της Ανόρθωσης...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρουσίασε η «Κυρία» τον κύριο χορηγό - «Δεν ήταν τυχαία η επιλογή της Ανόρθωσης...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας η δημοσιογραφική διάσκεψη της Ανόρθωσης, όπου παρουσιάστηκε η χορηγός εταιρεία Fonbet.

Στο πάνελ ήταν ο υπεύθυνος μάρκετινγκ μάνατζερ της Ανόρθωσης, Πέτρος Κυριάκου, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ποδοσφαιρικής εταιρείας, Ανδρέας Ανδρέου, ο εκπρόσωπος τύπου, Δημήτρης Χριστοφόρου, καθώς και η μάρκετινγκ μάνατζερ της Fonbet, Χρύσω Ρέππα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE