ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπεραμύνεται του διορισμού του ο Αγαθαγγέλου - «Η φύση του επαγγέλματος είναι ότι πάντοτε μιλάμε με τεκμηρίωση»

Υπεραμύνεται του διορισμού του ο Αγαθαγγέλου - «Η φύση του επαγγέλματος είναι ότι πάντοτε μιλάμε με τεκμηρίωση»

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ο διορισμός του Πέτρου Αγαθαγγέλου στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΥ.

Μετά τη γραπτή απάντησή του το περασμένο Σάββατο (16/7) ο κ. Αγαθαγγέλου προέβη σε νέες δηλώσεις μετά τη συνεδρία της Βουλής.

«Προσπαθήσαμε να γίνει μια ανταλλαγή απόψεων. Πρέπει να επικρατήσει πνεύμα συνεργασίας και αλληλοσεβασμού όλων των εμπλεκομένων. Ο καθένας από την εμπειρογνωμοσύνη του να καταθέσει απόψεις για να λύσουμε τα προβλήματα. Το πρόβλημα είναι για να το λύσουμε και όχι να διαιωνίζουμε το πρόβλημα», ανέφερε αρχικά.

Έπειτα πρόσθεσε ότι «στη λασπολογία ή χαρακτηρισμούς, απαντούμε με έργα και πράξεις. Έργα που είναι επιστημονικά τεκμηριωμένα. Η φύση του επαγγέλματός μου, αφού είναι γιατρός είναι ότι πάντοτε μιλάμε με τεκμηρίωση, προτού χορηγήσουμε φαρμακευτική αγωγή.

Εμείς με τεκμηρίωση, μέσα στον ΟΑΥ θα συμβάλουμε για να φτάσει στον στόχο και την εφαρμογή του. Είναι προέκταση το σύστημα υγείας της υποκριτικής αποστολής που δεν είναι άλλο από την προάσπιση της υγείας του ασθενούς και του υγιούς πολίτη. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΠτΔ για τον διορισμό και στον Υπουργό Υγείας».

«Η αναγκαιότητα του Συστήματος Υγείας, είναι δεδομένη. Η ορθότητα σε θέματα που χρήζουν βελτίωσης και εκεί και όπου υπάρχει προβληματισμός τότε είναι εκεί που θα συμβάλλεις. Άρα έμπρακτα και τεκμηριωμένα να μην ανάβουμε την αναγκαιότητα και τα κακώς έχοντα των πραγμάτων και σε χαρακτηρισμούς εκεί που δεν ανταποκρίνονται», κατέληξε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: 40χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον αστυνομικού - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες

Στην Κύπρο Μητσοτάκης και Ερντογάν στη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής

Εκπτώσεις: Πως να ξεχωρίσεις τις πραγματικές από τις πλασματικές - Όσα αναφέρει αρμόδιος στο «Τ»

Κύπρια κατέχει 12 πτυχία και δεν…σταματά: Η Μαρία μιλά στο «Τ» και εξηγεί ότι δεν υπάρχει ηλικία για την μόρφωση

Κατακλυσμός με υψηλές θερμοκρασίες αλλά και βροχές - Πού και πότε αναμένονταιΣε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top