Νέα διαμαρτυρία: Επ’ αόριστον «μπλόκο» στον ΟΕΔΑ Πεντακώμου - Κλείνουν την είσοδο του σταθμού της ΑΗΚ στο Βασιλικό

Νέα διαμαρτυρία: Επ’ αόριστον «μπλόκο» στον ΟΕΔΑ Πεντακώμου - Κλείνουν την είσοδο του σταθμού της ΑΗΚ στο Βασιλικό

Νέα δυναμική διαμαρτυρία διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Εννέα Κοινοτήτων Περιοχής Βασιλικού την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής, αναμένεται να προχωρήσουν με μονόωρη προειδοποιητική διαμαρτυρία και αποκλεισμό της εισόδου της ΑΗΚ η ώρα 07.30 π.μ. - 8.30π.μ. για τις απαράδεκτες εκπομπές αερίων.

Η διαμαρτυρία θα συνεχίσει από η ώρα 09.00π.μ. μέχρι τις 10.00π.μ. στην είσοδο του ΟΕΔΑ Πεντακώμου που προέκυψε πυρκαγιά σε σκουπίδια την περασμένη Παρασκευή.

Ο αποκλεισμός θα συνεχιστεί επ’ αόριστον επί 24ώρου βάσεως από ομάδες 10 ατόμων που θα αντικαθίστανται ανά 4 ώρες ενώ προχώρησαν σε κάλεσμα για εθελοντές - κάτοικους που θα στελεχώσουν τις ομάδες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE