Νέα διαμαρτυρία: Επ’ αόριστον «μπλόκο» στον ΟΕΔΑ Πεντακώμου - Κλείνουν την είσοδο του σταθμού της ΑΗΚ στο Βασιλικό

Νέα διαμαρτυρία: Επ’ αόριστον «μπλόκο» στον ΟΕΔΑ Πεντακώμου - Κλείνουν την είσοδο του σταθμού της ΑΗΚ στο Βασιλικό

Νέα δυναμική διαμαρτυρία διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Εννέα Κοινοτήτων Περιοχής Βασιλικού την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής, αναμένεται να προχωρήσουν με μονόωρη προειδοποιητική διαμαρτυρία και αποκλεισμό της εισόδου της ΑΗΚ η ώρα 07.30 π.μ. - 8.30π.μ. για τις απαράδεκτες εκπομπές αερίων.

Η διαμαρτυρία θα συνεχίσει από η ώρα 09.00π.μ. μέχρι τις 10.00π.μ. στην είσοδο του ΟΕΔΑ Πεντακώμου που προέκυψε πυρκαγιά σε σκουπίδια την περασμένη Παρασκευή.

Ο αποκλεισμός θα συνεχιστεί επ’ αόριστον επί 24ώρου βάσεως από ομάδες 10 ατόμων που θα αντικαθίστανται ανά 4 ώρες ενώ προχώρησαν σε κάλεσμα για εθελοντές - κάτοικους που θα στελεχώσουν τις ομάδες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στη Λευκωσία μετά την απόφαση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να διορίσει τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Ραφαέλε Φίτο, ως Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE