Ξυλοδαρμός Λάρνακα: Αύριο ενώπιον δικαστηρίου ο 43χρονος που χτύπησε αλλοδαπή με βρέφος

Ξυλοδαρμός Λάρνακα: Αύριο ενώπιον δικαστηρίου ο 43χρονος που χτύπησε αλλοδαπή με βρέφος

Ολοκληρώθηκε από την Αστυνομία η υπόθεση του 43χρονου που συνελήφθη για ξυλοδαρμό αλλοδαπής που φαίνεται να κρατούσε βρέφος στην αγκαλιά της και άλλων ατόμων μετά από το σάλος που ξέσπασε με κυκλοφορία σχετικού βίντεο.

Ο φάκελος διαβιβάστηκε στη Νομική Υπηρεσία όπου εξασφαλίστηκε συγκατάθεση του Γενικού Εισαγγελέα για καταχώρησή της στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, υ υπόθεση αναμένεται να καταχωρηθεί αύριο με την ολοκλήρωση της προσωποκράτησης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 43 ετών συνελήφθει δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, την Πέμπτη 14 Ιουλίου, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά τον Περί της Καταπολέμησης Ορισμένων Μορφών και Εκδηλώσεων Ρατσισμού και Ξενοφοβίας Νόμο, τον Περί της Πρόληψης και Καταπολέμησης της Βίας κατά των Γυναικών Νόμο, επίθεση με πρόκληση πραγματική σωματική βλάβη, δημόσια εξύβριση και απειλή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE