Ξυλοδαρμός Λάρνακα: Αύριο ενώπιον δικαστηρίου ο 43χρονος που χτύπησε αλλοδαπή με βρέφος

Ξυλοδαρμός Λάρνακα: Αύριο ενώπιον δικαστηρίου ο 43χρονος που χτύπησε αλλοδαπή με βρέφος

Ολοκληρώθηκε από την Αστυνομία η υπόθεση του 43χρονου που συνελήφθη για ξυλοδαρμό αλλοδαπής που φαίνεται να κρατούσε βρέφος στην αγκαλιά της και άλλων ατόμων μετά από το σάλος που ξέσπασε με κυκλοφορία σχετικού βίντεο.

Ο φάκελος διαβιβάστηκε στη Νομική Υπηρεσία όπου εξασφαλίστηκε συγκατάθεση του Γενικού Εισαγγελέα για καταχώρησή της στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, υ υπόθεση αναμένεται να καταχωρηθεί αύριο με την ολοκλήρωση της προσωποκράτησης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 43 ετών συνελήφθει δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, την Πέμπτη 14 Ιουλίου, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά τον Περί της Καταπολέμησης Ορισμένων Μορφών και Εκδηλώσεων Ρατσισμού και Ξενοφοβίας Νόμο, τον Περί της Πρόληψης και Καταπολέμησης της Βίας κατά των Γυναικών Νόμο, επίθεση με πρόκληση πραγματική σωματική βλάβη, δημόσια εξύβριση και απειλή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE