Ξυλοδαρμός Λάρνακα: Αύριο ενώπιον δικαστηρίου ο 43χρονος που χτύπησε αλλοδαπή με βρέφος

Ξυλοδαρμός Λάρνακα: Αύριο ενώπιον δικαστηρίου ο 43χρονος που χτύπησε αλλοδαπή με βρέφος

Ολοκληρώθηκε από την Αστυνομία η υπόθεση του 43χρονου που συνελήφθη για ξυλοδαρμό αλλοδαπής που φαίνεται να κρατούσε βρέφος στην αγκαλιά της και άλλων ατόμων μετά από το σάλος που ξέσπασε με κυκλοφορία σχετικού βίντεο.

Ο φάκελος διαβιβάστηκε στη Νομική Υπηρεσία όπου εξασφαλίστηκε συγκατάθεση του Γενικού Εισαγγελέα για καταχώρησή της στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, υ υπόθεση αναμένεται να καταχωρηθεί αύριο με την ολοκλήρωση της προσωποκράτησης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 43 ετών συνελήφθει δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, την Πέμπτη 14 Ιουλίου, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά τον Περί της Καταπολέμησης Ορισμένων Μορφών και Εκδηλώσεων Ρατσισμού και Ξενοφοβίας Νόμο, τον Περί της Πρόληψης και Καταπολέμησης της Βίας κατά των Γυναικών Νόμο, επίθεση με πρόκληση πραγματική σωματική βλάβη, δημόσια εξύβριση και απειλή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE