Ώρες αγωνίας για 23χρονη - Βοηθήστε να εντοπιστεί - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία της

Ώρες αγωνίας για 23χρονη - Βοηθήστε να εντοπιστεί - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία της

Τα στοιχεία και φωτογραφία 23χρονης, η οποία ελλείπει από την οικία της στη Λάρνακα, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Πρόκειται για την Ακριβή Ανδρέου, έτος γέννησης 1998, κάτοικο Συνοικισμού Τσιακιλερού, Λάρνακα, η οποία ελλείπει από τη 1.00 το μεσημέρι, της Κυριακής, 17 Ιουλίου, 2022.

Η 23χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.65μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με κοντά μαύρα μαλλιά ξυρισμένα στο σβέρκο και πρασινο-μπλε μάτια, ενώ φέρει στο πρόσωπο και στο σώμα διάφορα τατουάζ. Κατά την αναχώρηση της φορούσε ροζ μακρύ παντελόνι και μαύρη αμάνικη φανέλα. Αυτή χρησιμοποιεί αυτοκίνητο μάρκας Mazda, μοντέλο Demio, χρώματος αργυρό, με αριθμό εγγραφής KKY738.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, στο τηλέφωνο 22-804060 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE