ΕΛΛΑΔΑ

Νέο συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή της πτώσης του Antonov στην Καβάλα

Νέο συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή της πτώσης του Antonov στην Καβάλα

Νέο βίντεο από την πτώση του αεροσκάφους Antonov σε χωράφια στο Παλαιοχώρι Καβάλας έρχεται στο φως της δημοσιότητας και αποτυπώνει το σκηνικό τρόμου, το βράδυ του Σαββάτου.

Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας κλειστού κυκλώματος επιχείρησης με δομικά υλικά στην περιοχή, λίγα μόλις μέτρα από το σημείο της συντριβής, δείχνει καρέ-καρέ τη συγκλονιστική πτώση του αεροσκάφους. Το Antonov An-12 έπεσε σε απόσταση αναπνοής από κατοικίες και επιχειρήσεις στην περιοχή του Παλαιοχωρίου

Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο καταγράφεται η καθοδική πορεία του Antonov ενώ μερικά δευτερόλεπτα αργότερα σημειώνεται τεράστια έκρηξη.

 

Υπενθυμίζεται ότι από την πτώση του αεροσκάφους σκοτώθηκε το οκταμελές πλήρωμα που επέβαινε σε αυτό, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τα αίτια της πτώσης. Συνεχίζονται οι εργασίες για την «αποψίλωση» του χώρου
Η ειδική επιχείρηση των Ενόπλων Δυνάμεων και των δυνάμεων της Πολιτικής Προστασίας κορυφώθηκε χθες, προκειμένου να απομακρυνθούν από το Παλαιοχώρι Καβάλας συντρίμμια, βλήματα και άλλα στρατιωτικά υλικά από το μοιραίο Antonov12, το οποίο κατέπεσε λίγο πριν της 11 το βράδυ, του περασμένου Σαββάτου, σε γεωργική έκταση του δήμου Παγγαίου.

Οι εργασίες για την «αποψίλωση» του χώρου, όπου συνετρίβη το αεροσκάφος, συνεχίστηκαν με αμείωτο ρυθμό και στη διάρκεια της χθεσινής νύχτας, ώστε η περιοχή να απολυμανθεί όσο το δυνατόν συντομότερα, αλλά και να καταστεί προσβάσιμη για τους κατοίκους, οι οποίοι δηλώνουν ακόμη και τώρα ανάστατοι από την συντριβή του αεροσκάφους.

ΠΗΓΗ: pentapostagma

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top