ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε τα αποτελέσματα των Παγκύπριων Εξετάσεων - Δόθηκαν στη δημοσιότητα

Δείτε τα αποτελέσματα των Παγκύπριων Εξετάσεων - Δόθηκαν στη δημοσιότητα

Μετά από διάσκεψη Τύπου, η οποία ξεκίνησε στις 9 το πρωί ο Υπουργός Παιδείας, κ. Πρόδρομος Προδρόμου ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των Παγκύπριων εξετάσεων για τα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Κύπρου και τις Στρατιωτικές Σχολές της Ελλάδας.

Όλοι οι υποψήφιοι μπορούν από σήμερα (19/7), να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, να βρουν τα αποτελέσματά τους και να μάθουν σε ποιες σχολές έχουν περάσει, ενώ τα δελτία τα αναλυτικά με τις βαθμολογίες που έλαβαν θα είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα γύρω στο μεσημέρι αύριο, Τετάρτη 20 Ιουλίου.

>>> Δείτε εδώ <<<

Ταυτόχρονα, ο Υπουργός Παιδείας, κ. Πρόδρομος Προδρόμου, ανακοίνωσε και τους 10 πρωτεύσαντες μαθητές και μαθήτριες.

Αριθμός θέσεων στα ΑΕΙ Κύπρου

Στις φετινές Παγκύπριες Εξετάσεις Πρόσβασης υπέβαλαν αρχικά αίτηση συμμετοχής, 5202 υποψήφιοι διεκδικώντας πρόσβαση στη Δημόσια Ανώτερη και Ανώτατη Εκπαίδευση της Κύπρου και της Ελλάδας. Με τη σημερινή κατανομή διατίθενται 2971 θέσεις, από τις οποίες 1727 στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, 1040 στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, 97 στο Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου και 107 στις Στρατιωτικές Σχολές Ελλάδας. Στους πιο πάνω αριθμούς θέσεων συμπεριλαμβάνονται και οι υπεράριθμες θέσεις που έχουν προσφερθεί στους αποφοίτους Τεχνικών Σχολών, Εσπερινών Σχολείων και του Εξατάξιου Γυμνασίου Κάτω Πύργου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας, από την ακριτική Αθηένου έστειλε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, διαβεβαιώνοντας ότι «παρά τις δυσκολίες, τα προβλήματα, τις προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά λόγω της τουρκικής αδιαλλαξίας, ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να αποστρατευτούμε από την προσπάθεια για να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας και να την επανενώσουμε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top