Ακτιβιστής διακόπτει ομιλία της Μέρκελ με «Όχι» - Τι του απάντησε (pic&vid)

Ακτιβιστής διακόπτει ομιλία της Μέρκελ με «Όχι» - Τι του απάντησε (pic&vid)

Μια ομάδα Ελλήνων διέκοψε το πρωί του Σαββάτου ομιλία της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο, αναρτώντας μικρά αυτοσχέδια πλακάτ και φωνάζοντας «ναι» στα ελληνικά.

Η κα Μέρκελ εκείνη την ώρα μιλούσε σε συγκέντρωση του κόμματός της, των Γερμανών Χριστιανοδημοκρατών (CDU), ενώ οι περίπου 10 Έλληνες την διέκοψαν ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής.


Έπειτα από μερικά λεπτά, άνθρωποι της ασφάλειας απομάκρυναν τους διαδηλωτές, με τη Γερμανίδα καγκελάριο να απαντά, μιλώντας γερμανικά αλλά αναφερόμενη υπέρ του «Ναι» στα ελληνικά:

«Προκειμένου να εξισορροπηθεί το πράγμα και πάλι, λέμε «Ναι» που στα ελληνικά σημαίνει ‘Ναι’». Τότε, το ακροατήριο ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Δείτε το video:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE