Φωτιά στην Ελλάδα: Εκκενώθηκε το Νοσοκομείο Παίδων

Φωτιά στην Ελλάδα: Εκκενώθηκε το Νοσοκομείο Παίδων

Εντολή εκκένωσης για το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης έδωσαν οι πυροσβεστικές αρχές λίγο μετά τις 21:00 της Τρίτης.

Στο νοσοκομείο βρίσκονταν 36 παιδιά και 19 άτομα προσωπικό. Άπαντες μεταφέρονται στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

Εκκενώθηκαν τέσσερις οικισμοί

Η φωτιά που ξεκίνησε από Νταού Πεντέλης έχει πάρει πλέον μεγάλες διαστάσεις, με αποτέλεσμα να έχουν εκκενωθεί τέσσερις περιοχές: το Ντράφι, η Ανθούσα, η Διώνη και το Δασαμάρι.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έχουν ενισχυθεί περαιτέρω καθώς στο σημείο επιχειρούν 350 πυροσβέστες, συμπεριλαμβανομένων και 28 Ρουμάνων πυροσβεστών, με 13 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 30 οχήματα, 15 αεροσκάφη, 9 ελικόπτερα, εκ των οποίων το ένα λειτουργεί ως συντονιστικό, ενώ συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ και μηχανήματα έργου.

Δυστυχώς όμως τα εναέρια μέσα θα κάνουν για λίγη ακόμα ώρα ρίψεις από αέρος, αφού πλέον έχει νυχτώσει.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Σε κρίσιμη φάση εκλογικής ανανέωσης- Τα μηνύματα Σολομωνίδη, Μυριάνθους και Χαννίδη

ΕΔΕΚ: Σε κρίσιμη φάση εκλογικής ανανέωσης- Τα μηνύματα Σολομωνίδη, Μυριάνθους και Χαννίδη

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι τρεις υποψήφιοι της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, Ηλίας Μυριάνθους και Μάριος Χαννίδης, για την εκλογική διαδικασία που έχει οριστεί για  την 1η Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE