Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή της η 79χρονη Αντριανή

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή της η 79χρονη Αντριανή

Σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα στη Λεμεσό, έχασε τη ζωή της, η Αντριανή Φλουρή, 79 ετών, τέως από τη Λεμεσό.

Το θανατηφόρο τροχαίο, συνέβη 30 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στον κύριο δρόμο Καντού – Ομόδους, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 75χρονος, με συνοδηγό την άτυχη 79χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του, κτύπησε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα, με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να ακινητοποιηθεί σε παρακείμενο χωράφι.

Από το δυστύχημα, η 79χρονη τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο 75χρονος οδηγός, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE