Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή της η 79χρονη Αντριανή

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή της η 79χρονη Αντριανή

Σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα στη Λεμεσό, έχασε τη ζωή της, η Αντριανή Φλουρή, 79 ετών, τέως από τη Λεμεσό.

Το θανατηφόρο τροχαίο, συνέβη 30 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στον κύριο δρόμο Καντού – Ομόδους, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 75χρονος, με συνοδηγό την άτυχη 79χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του, κτύπησε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα, με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να ακινητοποιηθεί σε παρακείμενο χωράφι.

Από το δυστύχημα, η 79χρονη τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο 75χρονος οδηγός, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά αρχηγεία της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό και απαντά στα «fake news» περί θανάτου Νετανιάχου, το Ιράν έπληξε το Τελ Αβίβ και αμερικανική βάση στο Ιράκ

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά αρχηγεία της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό και απαντά στα «fake news» περί θανάτου Νετανιάχου, το Ιράν έπληξε το Τελ Αβίβ και αμερικανική βάση στο Ιράκ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE