Φόβοι για αναζωπυρώσεις στα πύρινα μέτωπα – Σε ολονύκτιο συναγερμό η Πυροσβεστική στην Ελλάδα

Φόβοι για αναζωπυρώσεις στα πύρινα μέτωπα – Σε ολονύκτιο συναγερμό η Πυροσβεστική στην Ελλάδα

Ιδιαίτερα δύσκολη αποδείχτηκε και η σημερινή ημέρα για πυροσβεστικές δυνάμεις και χιλιάδες κατοίκους, κυρίως της Αττικής, που είδαν τις περιουσίες τους να απειλούνται από την πύρινη λαίλαπα.

Τα μέτωπα που προβλημάτισαν και οδήγησαν εκατοντάδες πυροσβέστες να πέσουν στη μάχη με τις φλόγες ήταν αυτό της ευρύτερης περιοχής της Πεντέλης, των Μεγάρων και της Σαλαμίνας.

Ωστόσο, αργά το βράδυ της Τετάρτης, η εικόνα από τα πύρινα μέτωπα είναι σαφέστατα καλύτερη με τις δυνάμεις να επιχειρούν να τα θέσουν υπό πλήρη έλεγχο.

Αυτό που φοβίζει, πάντως, είναι οι αναζωπυρώσεις, οι οποίες κατά τη διάρκεια της ημέρας ήταν αρκετές, με τις Αρχές να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα και επαγρύπνηση για ένα ακόμη βράδυ.

Δείτε live όλες τις εξελίξεις: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE