Φόβοι για αναζωπυρώσεις στα πύρινα μέτωπα – Σε ολονύκτιο συναγερμό η Πυροσβεστική στην Ελλάδα

Φόβοι για αναζωπυρώσεις στα πύρινα μέτωπα – Σε ολονύκτιο συναγερμό η Πυροσβεστική στην Ελλάδα

Ιδιαίτερα δύσκολη αποδείχτηκε και η σημερινή ημέρα για πυροσβεστικές δυνάμεις και χιλιάδες κατοίκους, κυρίως της Αττικής, που είδαν τις περιουσίες τους να απειλούνται από την πύρινη λαίλαπα.

Τα μέτωπα που προβλημάτισαν και οδήγησαν εκατοντάδες πυροσβέστες να πέσουν στη μάχη με τις φλόγες ήταν αυτό της ευρύτερης περιοχής της Πεντέλης, των Μεγάρων και της Σαλαμίνας.

Ωστόσο, αργά το βράδυ της Τετάρτης, η εικόνα από τα πύρινα μέτωπα είναι σαφέστατα καλύτερη με τις δυνάμεις να επιχειρούν να τα θέσουν υπό πλήρη έλεγχο.

Αυτό που φοβίζει, πάντως, είναι οι αναζωπυρώσεις, οι οποίες κατά τη διάρκεια της ημέρας ήταν αρκετές, με τις Αρχές να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα και επαγρύπνηση για ένα ακόμη βράδυ.

Δείτε live όλες τις εξελίξεις: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε την πρόταση των έξι σημείων για τη Γάζα στη Σύνοδο MED9 - Συζητήθηκε η κατάσταση στη Μέση Ανατολή

ΠτΔ: Παρουσίασε την πρόταση των έξι σημείων για τη Γάζα στη Σύνοδο MED9 - Συζητήθηκε η κατάσταση στη Μέση Ανατολή

Στον ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας στην προσπάθεια για αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις εργασίες της Συνόδου MED9 που πραγματοποιούνται στη Σλοβενία, προβαίνοντας, παράλληλα, σε παρουσίαση της πρότασης έξι σημείων της Κυπριακής Δημοκρατίας στους πυλώνες της ασφάλειας, της ανθρωπιστικής βοήθειας και της ανοικοδόμησης της Γάζας, στη βάση και του σχεδίου του Προέδρου των ΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE