ΠΡΟΣΟΧΗ: Τους ψάχνει η Αστυνομία για τη συμπλοκή στη Λήδρας - Βοηθήστε να εντοπιστούν

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τους ψάχνει η Αστυνομία για τη συμπλοκή στη Λήδρας - Βοηθήστε να εντοπιστούν

Φωτογραφίες προσώπων που αναζητούνται για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης συμπλοκής, που διαπράχθηκε το Σάββατο, 16 Ιουλίου, 2022, στην οδό Λήδρας, στη Λευκωσία, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών προς αναγνώριση των στοιχείων και εντοπισμό τους.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση και εντοπισμό των αναζητούμενων προσώπων, να επικοινωνήσει με τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας, στα τηλέφωνα 22-802380 ή 22-802370 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Η ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έστειλε σαφή μηνύματα τόσο για τις επιδιώξεις της ελληνοκυπριακής πλευράς όσο και για τα όρια των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE