Γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της μέσα στο νερό στη Λεμεσό - Σωτήρια επέμβαση των ναυαγοσωστών

Γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της μέσα στο νερό στη Λεμεσό - Σωτήρια επέμβαση των ναυαγοσωστών

Σωτήρια ήταν η επέμβαση των ναυαγοσωστών στη Λεμεσό κατά τη διάρκεια της χθεσινής (19/7) μέρας.

Κατά το μεσημέρι, γύρω στις 12:20 η Ναυαγοσωστική Μονάδα Λεμεσού ανταποκρίθηκε σε επεισόδιο στη περιοχή Αρμονία.

Σύμφωνα με την Ναυαγοσωστική Μονάδα Λεμεσού «Αγλλοκύπρια 62 ετών λιποθύμησε στο νερό και ενημερώθηκαν οι ναυαγοσώστες από διπλανό σημείο, το ΛΕΜ 7, το οποίο βρίσκεται σε μακρινή απόσταση.

Οι ναυαγοσώστες ανταποκρίθηκαν με την ναυαγοσωστική λέμβο, έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και στην συνεχεία εφόσον καλέστηκε ασθενοφόρο, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Η Ναυαγοσωστική Μονάδα Λεμεσού εύχεται στην γυναίκα γρήγορη ανάρρωση».

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα Λετυμπιώτη: Με εποικοδομητικές προτάσεις στη συνάντηση της 24ης Φεβρουαρίου - Βίντεο

Σαφές μήνυμα Λετυμπιώτη: Με εποικοδομητικές προτάσεις στη συνάντηση της 24ης Φεβρουαρίου - Βίντεο

Μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα» του ΡΙΚ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, τονίζοντας ότι «δεν πρέπει να χάνεται πολύτιμος χρόνος», ούτε να παρατείνεται.

BEST OF TOTHEMAONLINE