Τραγωδία στη Λεμεσό - Ελληνοκύπριος εντοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητος σε παραλία

Τραγωδία στη Λεμεσό - Ελληνοκύπριος εντοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητος σε παραλία

Αναίσθητος στο νερό εντοπίστηκε το απόγευμα, στη θαλάσσια περιοχή της Μουτταγιάκας Λεμεσού, ο 57χρονος Μιχαλάκης Κλεάνθους. Παρά τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν δεν επανέφερε τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 17:00, πλησίον του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας. Λουόμενοι εντόπισαν τον άτυχο άνδρα να επιπλέει μπρούμυτα στο νερό, σε απόσταση περίπου 40 μέτρων από την παραλία.

Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο, ωστόσο ο άτυχος 57χρονος δεν έφερε οποιαδήποτε σημεία ζωής.  Στο ΓΝ Λεμεσού, όπου μεταφέρθηκε, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Η νενομισμένη νεκροτομή θα διενεργηθεί την Πέμπτη στη Λευκωσία, ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο ο θάνατος του οφείλεται σε πνιγμό ή παθολογικά αίτια.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE