Καθοριστική μέρα για τον κατώτατο μισθό - Μακρά και κρίσιμη συνάντηση με Κούσιο

Καθοριστική μέρα για τον κατώτατο μισθό - Μακρά και κρίσιμη συνάντηση με Κούσιο

Πραγματοποιείται σήμερα κοινή συνάντηση του Υπουργού Εργασίας Κυριάκου Κούσιου με τους κοινωνικούς εταίρους για το θέμα του κατώτατου μισθού.

Οι ξεχωριστές συναντήσεις του Υπουργού Εργασίας Κυριάκου Κούσιου με τους κοινωνικούς εταίρους για το θέμα, οι οποίες ξεκίνησαν από το πρωί της Πέμπτης, διήρκεσαν μέχρι το βράδυ της Πέμπτης.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι παραμένουν σημαντικές διαφωνίες ανάμεσα στις συνδικαλιστικές και εργοδοτικές οργανώσεις τόσο για το ύψος του κατώτατου μισθού όσο και για το πλαίσιο υπολογισμού του.

Σε αυτό το πλαίσιο, η σημερινή κοινή συνάντηση του Υπουργού με τους κοινωνικούς εταίρους, που είναι προγραμματισμένη για τις 11:00, αναμένεται να είναι μακρά και καθοριστική, ενώ με το πέρας της συνάναντησης αναμενέται να γίνουν δηλώσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

Σε επαφή με τους επικεφαλής των θεσμών της ΕΕ που βρίσκονται στην Τουρκία για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, αναφορικά με ζητήματα που αφορούν το Κυπριακό, είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE