Καθοριστική μέρα για τον κατώτατο μισθό - Μακρά και κρίσιμη συνάντηση με Κούσιο

Καθοριστική μέρα για τον κατώτατο μισθό - Μακρά και κρίσιμη συνάντηση με Κούσιο

Πραγματοποιείται σήμερα κοινή συνάντηση του Υπουργού Εργασίας Κυριάκου Κούσιου με τους κοινωνικούς εταίρους για το θέμα του κατώτατου μισθού.

Οι ξεχωριστές συναντήσεις του Υπουργού Εργασίας Κυριάκου Κούσιου με τους κοινωνικούς εταίρους για το θέμα, οι οποίες ξεκίνησαν από το πρωί της Πέμπτης, διήρκεσαν μέχρι το βράδυ της Πέμπτης.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι παραμένουν σημαντικές διαφωνίες ανάμεσα στις συνδικαλιστικές και εργοδοτικές οργανώσεις τόσο για το ύψος του κατώτατου μισθού όσο και για το πλαίσιο υπολογισμού του.

Σε αυτό το πλαίσιο, η σημερινή κοινή συνάντηση του Υπουργού με τους κοινωνικούς εταίρους, που είναι προγραμματισμένη για τις 11:00, αναμένεται να είναι μακρά και καθοριστική, ενώ με το πέρας της συνάναντησης αναμενέται να γίνουν δηλώσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE