Εβελίνα Παπούλια: «Κατεβάζει ρολά» στα social media γιατί δεν το αντέχει η ψυχοσύνθεσή της

Εβελίνα Παπούλια: «Κατεβάζει ρολά» στα social media γιατί δεν το αντέχει η ψυχοσύνθεσή της

H Εβελίνα Παπούλια αιφνιδίασε τους διαδικτυακούς της φίλους με μια απρόσμενη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H ηθοποιός ανακοίνωσε πως αποφάσισε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τα social media.

Φαίνεται πως η Εβελίνα Παπούλια που είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει επηρεαστεί από τα αρνητικά γεγονότα που συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

«Μέσα σε μικρότερο διάστημα ενός μηνός έγινε εμπρηστική ενέργεια στον χώρο εργασίας μας καίγεται το σύμπαν από τις φωτιές βιασμοί εγκλήματα ειλικρινά η ψυχοσύνθεσή μου δεν αντέχει τόσα! Έχω ανθρώπους που αγαπώ και μ’αγαπούν τόσο που μπορώ να ξεκουράζω την ψυχή και το μυαλό μου! Και λέω να εστιάσω σε αυτά! Αυτά είναι η τροφή της ψυχής μου! Αν νιώθετε το ίδιο εστιάστε και εσείς σε αυτά που σας κάνουν ευτυχισμένους… βάλτε στην άκρη το Instagram το Facebook και ότι άλλο σας μαυρίζει την ψυχή! Εγώ αυτό θα κάνω! Συγχωρέστε με αλλά θα τα πούμε τον Σεπτέμβρη! Καλές διακοπές!», έγραψε σε story της η ηθοποιός εξηγώντας τους λόγους της αποχής της.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE