Είχε καταναλώσει αλκοόλ ο 30χρονος στις Πλάτρες όντας σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση - Όσα είπε στους ανακριτές

Είχε καταναλώσει αλκοόλ ο 30χρονος στις Πλάτρες όντας σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση - Όσα είπε στους ανακριτές

Διάταγμα επταήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 30χρονου που συνελήφθη σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού στον αστυνομικό σταθμό Πλατρών, όπως και ενός υπηρεσιακού οχήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 30χρονος που συνελήφθη στη βάση δικαστικού εντάλματος, μετά από αξιολόγηση κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης, φέρεται να παραδέχθηκε εμπλοκή στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν καλά ψυχολογικά και είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ενώ υπέδειξε στους αστυνομικούς ανακριτές πού βρισκόταν το μπιτόνι με την εύφλεκτη ύλη που χρησιμοποίησε.

Το δικαστήριο, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε το πρωί, διέταξε την επταήμερη προσωποκράτηση του.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 22:35, όταν ακούστηκε δυνατός θόρυβος και όπως διαπιστώθηκε, υπήρχε φωτιά σε αστυνομικό όχημα, που βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης, στην ανατολική πλευρά του κτιρίου, ενώ παράλληλα είχε ξεσπάσει φωτιά στον εξωτερικό τοίχο του σταθμού, σε κομπρεσέρ κλιματιστικού.

Η φωτιά κατασβέστηκε από  αστυνομικό με τη χρήση πυροσβεστήρα, ενώ οι ζημιές δεν έχουν ακόμη υπολογιστεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η «λευκή σημαία» της Αννίτας και το μεγάλο στοίχημα του ΔΗΣΥ – Το παρασκήνιο πίσω από την απόσυρση και η επόμενη μέρα στην Πινδάρου

Η «λευκή σημαία» της Αννίτας και το μεγάλο στοίχημα του ΔΗΣΥ – Το παρασκήνιο πίσω από την απόσυρση και η επόμενη μέρα στην Πινδάρου

Η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να αποσύρει το ενδιαφέρον της από την κούρσα για το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού, δεν ήταν μια εξέλιξη που προέκυψε μέσα σε λίγες ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE